Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.12.)

štvrtok, 1. december 2011 18:11 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (1.12.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a s nim aj spojené prestupové šialenstvo v elitných európskych ligách. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a populárne prestupové špekulácie.

Bayern je v kríze
Legenda nemeckého futbalu a Bayernu Mníchov Oliver Kahn varuje, že Bavori musia niečo zmeniť, pretože ich posledné výsledky sú naozaj slabé a a k by to takto ďalej pokračovalo, tak Bayern môže na titul zabudnúť. Na tomto príklade jasne vidieť, že sezóna je dlhá a kríza sa nevyhne ani jednému klubu. Veď len nedávno sa hovorilo o Bayerne ako o jednom z tímov, ktoré sú v tejto sezóne schopné poraziť aj Barcelonu.

Kamenár do Trnavy?
Vedenie Spartaka Trnava nie je príliš spokojné s výkonmi brankárskej jednotky Martina Rašku a pred prestupovým termínom poškuľuje po možných náhradách. Na zozname je údajne bývalý gólman Petržalky Ľuboš Kamenár alebo Štefan Senecký, ktorý prednedávnom skončil v Turecku.

Hanba

Hanba - týmto slovo by sa dalo opísať domáce vypadnutie Manchestru United z Carling Cupu po prehre s Crystal Palace 1-2. Sir Alex Ferguson sa vyjadril, že tento výkon nebol hodný Manchestru United. Nuž rozhodne nebol hodný výkonu úradujúceho majstra Premier League.

Do Novary nepôjde

Včera sa objavila správa o tom, že útočník Juventusu Turín Vincenzo Iaquinta by mal posilniť počas zimy nováčika Serie A Novaru Calcio. Dnes sa však talianske média tieto informácie dementovali.

Najlepší z najlepších

Fifa zverejnila širšiu nomináciu hráčov, ktorí majú šancu dostať sa do TOP 11ky roka.  Mená sú nasledovné...

Brankári: Gianluigi Buffon (Tal./Juventus), Iker Casillas (Šp./Real Madrid), Manuel Neuer (Nem./Bayern Mníchov), Víctor Valdés (Šp./FC Barcelona), Edwin van der Sar (Hol./do mája 2011 Manchester United, následne ukončil kariéru)

Obrancovia: Éric Ábidal (Fr./FC Barcelona), Daniel Alves (Braz./FC Barcelona), Ricardo Carvalho (Portug./Real Madrid), Ashley Cole (Angl./Chelsea), Patrice Evra (Fr./Manchester United), Rio Ferdinand (Angl./Manchester United), Vincent Kompany (Belg./Manchester City), Philipp Lahm (Nem./Bayern Mníchov), Lucio (Braz./Inter Miláno), David Luiz (Braz./Chelsea), Maicon (Braz./Inter Miláno), Marcelo (Braz./Real Madrid), Alessandro Nesta (Tal./AC Miláno), Pepe (Portug./Real Madrid), Gerard Piqué (Šp./FC Barcelona), Carles Puyol (Šp./FC Barcelona), Sergio Ramos (Šp./Real Madrid), Thiago Silva (Braz./AC Miláno), John Terry (Angl./Chelsea), Nemanja Vidič (Srb./Manchester United)

Stredopoliari: Xabi Alonso (Šp./Real Madrid), Gareth Bale (Wales/Tottenham), Sergio Busquets (Šp./Barcelona), Cesc Fábregas (Šp./FC Barcelona), Andrés Iniesta (Šp./FC Barcelona), Kaká (Braz./Real Madrid), Frank Lampard (Angl./Chelsea), Nani (Portug./Manchester United), Mesut Özil (Nem./Real Madrid), Andrea Pirlo (Tal./Juventus Turín), Bastian Schweinsteiger (Nem./Bayern Mníchov), David Silva (Šp./Manchester City), Wesley Sneijder (Hol./Inter Miláno), Yaya Touré (Pobr. Slon./Manchester City), Xavi (Šp./FC Barcelona)

Útočníci: Lionel MESSI (Arg./FC Barcelona), Cristiano RONALDO (Portug./Real Madrid), Wayne ROONEY (Angl./Manchester United), David VILLA (Šp./FC Barcelona), Samuel ETO'O (Kam./Anži Machačkala), Sergio AGÜERO (Arg./Manchester City), NEYMAR (Braz./Santos), Didier DROGBA (Pobr. Slon./Chelsea), Zlatan IBRAHIMOVIČ (Švéd./AC Miláno), Luis SUAREZ (Urug./Liverpool), Radamel FALCAO (Kol./Atlético Madrid), Edinson CAVANI (Urug./SSC Neapol), Karim BENZEMA (Fr./Real Madrid), Mario GOMEZ (Nem./Bayern Mníchov), Robin VAN PERSIE (Hol./Arsenal)