Main Content

TRANSFER NEWS (27.2.): Ruiz do Juventusu? Oblak do Chelsea?

štvrtok, 27. február 2020 07:00 | Autor: Jakub Vaverka

Jan Oblak
Jan Oblak | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

70M na získanie Ruiza?

Juventus Turín sa pomaly, ale isto pripravuje na letné prestupové obdobie, v ktorom by sa chcela Stará Dáma posilniť na viacerých postoch. Jedným z hráčov, ktorého Zebry sledujú je Fabian Ruiz z konkurenčného SSC Neapol. Cena? 70 miliónov eur.

Oblak na lane Chelsea

Londýnska Chelsea bude chcieť po konci prebiehajúceho ročníka čoskoro vyriešiť brankársku otázku, pričom Modrí sú ochotní ponúknuť Atléticu Madrid 30 miliónov eur a brankára Kepu Arrizabalagu za slovinského gólmana Jana Oblaka.

Návrat Daniela Sturridgea?

Daniel Sturridge je aktuálne hráčom tureckého Trabzonsporu, ale nie je vylúčené, že ho ešte uvidíme na anglických trávnikoch, kde obliekal dresy Chelsea či Liverpoolu. O bývalého anglického reprezentanta má záujem Aston Villa.

Lingard na odchode z MU

Manchester United už nemá trpezlivosť s Jessem Lingardom, pričom Red Devils urobia v letnom prestupovom období všetko preto, aby tohto anglického záložníka v letnom prestupovom období predali. Záujem má byť zo Španielska.

Bitka o Cucurellu

21-ročný Marc Cucurella, ktorý je na hosťovaní z FC Barcelona v madridskom Getafe, zaujal svojimi výkonmi celú skupinu európskych veľkoklubov. Cucurellu vraj chcú získať Atlético Madrid, Tottenham Hotspur či FC Sevilla. Hráčom Barcelony pravdepodobne nebude.

Rokovania s Mertensom

Aj keď to vyzeralo, že Dries Mertens v zimnom prestupovom období odíde z SSC Neapol a skôr či neskôr zamieri do anglickej Premier League, opak zrejme nakoniec bude pravdou. Mertensovi v lete končí na juhu Talianska kontrakt a Partenopei by ho radi s Belgičanom predĺžili.