Main Content

TRANSFER NEWS (28.2.): Salahov koniec v Liverpoole FC?

piatok, 28. február 2020 13:39 | Autor: Jakub Vaverka

Mohamed Salah
Mohamed Salah | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

De Gea na odchode?

Objavili sa informácie, že španielsky brankár David De Gea by mohol v letnom transferovom okne zmeniť dres. O gólmana Manchestru United sa zaujíma niekoľko klubov, pričom Devils by stiahli z hosťovania v Sheffielde Deana Hendersona.

Salahov koniec?

Prekvapivo sa špekuluje o tom, že ak Liverpool v letnom prestupovom okne niekoho kúpi, egyptský útočník Mohamed Salah môže byť tým, kto novej posile urobí miesto. Salah má ponuky z Talianska aj Španielska a Liverpool by na jeho odchode kráľovsky zarobil.

Upratovanie v Chelsea

Londýnska Chelsea plánuje výraznejšie letné upratovanie. Modrí nie sú spokojní s výkonmi viacerých futbalistov, ktorí sú v prvom mužstve. Odísť by vraj mohlo až osem futbalistov, medzi nimi aj mená ako Giroud, Barkley, Pedro či Batshuayi.

Davies mohol hrať za United

Alfonso Davies, ktorý momentálne podáva perfektné výkony v drese Bayernu Mníchov, mohol v roku 2017 odísť do Manchestru United za dva milióny libier, ale Red Devils ho nedokázali získať. Davies sa v dobrom svetle naposledy ukázal v Lige majstrov proti Chelsea.

Lacazette na odchode?

Alexandre Lacazette poprel, že by plánoval v letnom transferovom období zmeniť dres. Povrávalo sa, že tento zakončovateľ Arsenalu sa pohráva s myšlienkou, že by sa po sezóne z kádrom The Gunners definitívne rozlúčil.

Upamecano a Chelsea?

Tréner londýnskej Chelsea Frank Lampard má záujem o talentovaného obrancu Dayota Upamecana, ktorý podáva výborné výkony v drese nemeckého RB Lipsko. Upamecano má ponuky z viacerých európskych veľkoklubov.