Main Content

TRANSFER NEWS (1.3.): Koulibaly a PSG?

nedeľa, 1. marec 2020 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Kalidou Koulibaly
Kalidou Koulibaly | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Aouar do Chelsea?

Chelsea je momentálne v tejto chvíli favoritom na získanie talentovaného Hassema Aouara, ktorý už dlhšie podáva kvalitné výkony v drese francúzskeho Olympiqueu Lyon. Lyon nemá problém s jeho predajom, ale nebude to za lacný peniaz.

Kepa pripravený odísť

Španielsky brankár Kepa Arrizabalaga je podľa dostupných správ zo Stamford Bridge pripravený odísť v letnom prestupovom období z Chelsea. Kepove výkony išli vinou neznámych okolností nadol a klub ho chce nahradiť niekým spoľahlivejším.

Zaha chce prestup

Wilfried Zaha je rád, že je hráčom londýnskeho Crystal Palace, ale tento ofenzívny univerzál jedným dychom dodáva, že stále čaká na svoj veľký transfer. Zaha je s možným prestupom zo Selhurst Parku spájaný prakticky každé prestupové obdobie.

Potešený Klopp

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp sa vyjadril ku komentárom útočníka Tima Wernera z RB Lipsko, ktorý povedal, že by si vedel sám seba predstaviť v tíme The Reds. Klopp povedal, že je rád, keď hráči o LFC hovoria v dobrom.

Ďalšia posila?

Ole Gunnar Solskjaer je spokojný s tým, kam sa uberá Manchester United, ale Nór potvrdil, že by bol rád, keby sa Red Devils v letnom prestupovom období opäť posilnili. Na Old Trafford by malo prísť minimálne jedno veľké meno.

Koulibaly a PSG

Ak by si vraj mohol Kalidou Koulibaly vybrať, preferoval by odchod z SSC Neapol do Parížu Saint-Germain. Ponuka PSG má byť najlepšia z tých, ktoré vraj má Senegalčan v tomto momente na stole. Koulibaly sa ale plne sústreďuje na dianie v Neapole.