Main Content

TRANSFER NEWS (2.3.): Werner alebo Martinez do Barcelony?

pondelok, 2. marec 2020 08:03 | Autor: Jakub Vaverka

Timo Werner
Timo Werner | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Martinez alebo Werner

Vedenie FC Barcelona bude v letnom prestupovom období bojovať o jedného z dvojice Lautaro Martinez – Timo Werner. Prvý menovaný je hráčom talianskeho Interu Miláno, druhý oblieka dres nemeckého RB Lipsko.

Arsenal sa musí posilniť

Jedno je isté, ak sa chce Arsenal vrátiť do európskych pohárov a na popredné miesta anglickej Premier League, bude sa musieť v letnom transferovom okne posilniť. Kanonieri momentálne nemajú káder na to, aby konkurovali najlepším.

Otázka je kedy

Momentálne sa nehovorí o tom, či Jack Grealish odíde z Aston Villy, ale o tom, kedy to nastane. Všetko nasvedčuje tomu, že Grealish zmení dres už v letnom transferovom okne. Záujem má predovšetkým Manchester United.

Ibrahimovič bojuje o zmluvu

Vedenie AC Miláno sa doposiaľ nerozhodlo, či predĺži so Zlatanom Ibrahimovičom kontrakt alebo ho pustí preč. Švéd podáva na San Sire kvalitné výkony, ale faktom je, že na ňom cítiť, že mu tiahne na štyridsiatku.

Aubameyang nevie

Arsenal udržanie gabonského útočníka Pierrea-Emericka Aubameyanga ako jednu z hlavných prestupových priorít. Afričan má na stole niekoľko ponúk, pričom Gunners vedia, že ak o Aubu prídu, budú musieť priviesť náhradu.