Main Content

TRANSFER NEWS (3.3.): Real Madrid nechce Paula Pogbu

utorok, 3. marec 2020 09:45 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Michy na odchode

Londýnska Chelsea má v letnom prestupovom období záujem o predaj belgického zakončovateľa Michyho Batshuayia. Michy nedostáva v modrom drese prakticky nijaké príležitosti a keď nejaké prídu, herne sa mu nedarí.

De Geov prestup?

Španielsky brankár David De Gea by mohol v letnom transferovom okne opustiť Manchester United. Kouč Solskjaer tvrdí, že DDG je preňho najlepší gólman na svete. Médiá ale majú jasno, Španielova budúcnosť sa ešte len bude riešiť.

O Jimeneza je záujem

Wolverhampton Wanderers je veľmi spokojné s výkonmi útočníka Raula Jimeneza, pričom tohto zakončovateľa sleduje niekoľko európskych veľkoklubov. Jimenez možno v lete zmení dres, pričom prestúpiť by mohol napríklad do Chelsea.

Real nechce Pogbu

Real Madrid nechce získať francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu. Pogba je dlhodobo na odchode z Manchestru United a Biely Balet ho reálne chcel získať, ale momentálne Merengues interes o tohto hráča nemajú.

Auba a Barca?

Gabonský útočník Pierre-Emerick Aubameyang je v hľadáčiku FC Barcelona. Kapitán londýnskeho Arsenalu je spájaný s prestupom niekoľko mesiacov, pričom The Gunners s ním stále nepredĺžili kontrakt.

Smalling do Spurs?

Anglický obranca Chris Smalling, ktorý je momentálne na hosťovaní z Manchestru United v AS Rím, by sa vraj od nasledujúceho ročníka mohol vrátiť do anglickej Premier League. Záujem o jeho služby má londýnsky Tottenham Hotspur.