Main Content

TRANSFER NEWS (4.3.): Neymar prioritou FCB, Sancho za 140M?

streda, 4. marec 2020 13:48 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappe, Neymar
Kylian Mbappe, Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neymar prioritou

Španielsky denník Mundo Deportivo píše, že útočník Neymar je hlavným letným prestupovým cieľom FC Barcelona. Brazílčan odišiel z FCB do Parížu Saint-Germain v roku 2017 a odvtedy sa viackrát pokúšal vrátiť späť.

Depay a Lazio?

Holandský reprezentant Memphis Depay, ktorý dlhodobo podáva kvalitné výkony v drese francúzskeho Lyonu, by sa mohol v letnom transferovom okne prekvapivo sťahovať do talianskej Serie A. Záujem má Lazio Rím.

Jesus na lane Juve

Gabriel Jesus, brazílsky útočník, ktorý patrí medzi hviezdy anglického Manchestru City, by mohol po konci aktuálnej sezóny zamieriť do Serie A. Jesusa by chcel z Premier League vykúpiť majstrovský Juventus Turín.

Thiaga láka Barca

Obranca Parížu Saint-Germain Thiago Silva mal priznať, že ho láka odchod do FC Barcelona. Skúsený Brazílčan bol v minulosti už viackrát spájaný s transferom na Camp Nou, ale doposiaľ k nemu neprišlo.

Bellingham a Dortmund?

Veľmi talentovaný mladík Jude Bellingham, ktorý dal o sebe vedieť v anglickom Birminghame City, bol pôvodne v hľadáčiku Manchester United, ale v posledných dňoch sa vo veľkom píše o tom, že ho chce získať Borussia Dortmund.

Sancho za 140M

Borussia Dortmund ráta s tým, že Jadon Sancho v letnom prestupovom období opustí BVB, ale lacno to nebude. Anglický reprezentant vraj môže odísť do Premier League, ale záujemcovia o jeho služby si musia pripraviť aspoň 140 miliónov eur.