Main Content

TRANSFER NEWS (6.3.): Výmena Neymara za Griezmanna?

piatok, 6. marec 2020 09:47 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Výmena roka?

Niektoré španielske a francúzske zdroje píšu, že Paríž Saint-Germain a FC Barcelona rokujú o možnej letnej výmene útočných hviezd. Do Ligue 1 by mohol zamieriť Antoine Griezmann, opačným smerom by putoval Neymar.

Žiadna snaha

Liverpool vraj k dnešnému dňu nevyvinul nijaké úsilie v prestupovej bitke o nemeckého zakončovateľa Tima Wernera z RB Lipsko. Werner dal neraz najavo, že by sa odchodu na Anfield Road vôbec nebránil.

Solskjaer varuje

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer mal údajne varovať niekoľko hráčov prvého kádra Red Devils, že ak nezlepšia svoje výkony v zápasoch a prácu na tréningoch, tak budú v letnom transferovom okne predaný.

Elneny nastálo?

Mohamed Elneny, ktorý v lete odišiel na hosťovanie z londýnskeho Arsenalu do tureckého Besiktasu Istanbul, by vraj mohol ostať v Turecku na trvalý prestup. Elneny sa v BJK pomerne udomácnil, v Arsenale zrejme teraz nemá miesto.

O Ceballosovi ticho

Momentálne nie je isté, či Arsenal získa španielskeho záložníka Daniho Ceballosa na trvalý prestup. Tento hráč momentálne v Londýne hosťuje z Realu Madrid, pričom kouč AFC Mikel Arteta poprel rokovania s Merengues o transfere.

Auba kľúčový

Tréner Arsenalu Mikel Arteta si uvedomuje, že nasledujúce roky budovania úspešného tímu na Emirates Stadium je priam kľúčové, aby v klube ostal gabonský zakončovateľ Pierre-Emerick Aubameyang, o ktorého je veľký interes medzi konkurentmi.