Main Content

TRANSFER NEWS (7.3.): Milan Škriniar do Manchestru City?

sobota, 7. marec 2020 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

85M za Škriniara?

Manchester City plánuje v letnom prestupovom období získať veľké meno do defenzívnej formácie, pričom prvým na zozname, koho by Sky Blues chceli kúpiť, je Milan Škriniar z talianskeho Interu Miláno. Sky Blues za slovenského reprezentanta núkajú 85 miliónov eur.

Giroud chce ostať

Aj keď bol v januárovom transferovom okne Olivier Giroud prakticky na odchode z londýnskej Chelsea, momentálne to vyzerá, že je na Stamford Bridge spokojný a rád by v modrej časti Londýna ostal aj po konci tejto sezóny.

Auba pred koncom sezóny

Tréner londýnskeho Arsenalu Mikel Arteta si uvedomuje, že Kanonieri by mali pred pokoj v klube predĺžiť kontrakt s gabonským reprezentantom Pierreom-Emerickom Aubameyangom pred začiatkom letného transferového okna.

Meunier do Nemecka?

Thomas Meunier, ktorý je dlhodobo spájaný s odchodom z Parížu Saint-Germain, by mohol v letnom transferovom okne odísť do nemeckej Bundesligy, kde sa o tohto belgického reprezentanta zaujíma Borussia Dortmund.

Ozilov odchod

Londýnsky Arsenal nemá problém v letnom prestupovom období predať nemeckého stredopoliara Mesuta Ozila. Dôvod je prostý, odchod tohto futbalistu by mohol klubu prihrať finančný balík na kúpu nových posíl.

25M za Smallinga

Manchester United nemá problém predať anglického obrancu Chrisa Smallinga natrvalo, ale hráč, ktorý momentálne hosťuje v talianskom AS Rím bude prípadného záujemcu stáť prinajmenšom 25 miliónov eur.