Main Content

TRANSFER NEWS (8.3.): Ciro Immobile za 90 miliónov eur?

nedeľa, 8. marec 2020 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Ciro Immobile
Ciro Immobile | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

90M za Immobileho

Lazio Rím deklaruje, že nemá problém s tým, ak by strelec Ciro Immobile v letnom prestupovom období odišiel niekam inam, ale Orly nemajú v úmysle svojho TOP strelca predať pod cenu. Hovorí sa o čiastke na úrovni 90 miliónov eur.

Allan do Premier League?

Brazílčan Allan je už dlhodobo spájaný s odchodom z talianskeho SSC Neapol, pričom na stole by mal mať momentálne niekoľko ponúk. Aktuálne sa má o tohto technicky zdatného futbalistu zaujímať liverpoolsky Everton na čele s koučom Ancelottim, ktorý ho viedol už v Neapole.

Aouar je rád zo záujmu

Houssem Aouar povedal, že je veľmi potešený záujmom talianskeho majstra Juventusu Turín, ale momentálne sa sústreďuje na svoje pôsobenie vo francúzskej Ligue 1 a v Lige majstrov, kde nastupuje za Olympique Lyon.

Mertens sa dohodol

Driesovi Mertensovi na konci ročníka vyprší v Neapole kontrakt a vo veľkom sa špekuluje o tom, aké budú ďalšie kroky tohto belgického reprezentanta. Zákulisné správy hlása, že Mertens sa mal s Neapolom dohodnúť na novej zmluve, pričom dohoda bude oznámená čoskoro.

Gilmour v hľadáčiku City

Tréner Manchestru City Pep Guardiola vraj pozorne sleduje výkony talentovaného mladíka Billyho Gilmoura, ktorý podáva kvalitné výkony v drese konkurenčnej Chelsea. Sky Blues vraj majú záujem o služby tohto Brita.

Matič ostane v United

Pôvodne to vyzeralo, že srbský reprezentant Nemanja Matič odíde z Manchestru United kvôli zlému vzťahu s nórskym trénerom Ole Gunnarom Solskjaeom, ale aktuálne to vyzerá, že tento Balkánec podpíše s klubom nový kontrakt.