Main Content

TRANSFER NEWS (9.3.): Ter Stegen do Chelsea?

pondelok, 9. marec 2020 08:02 | Autor: Jakub Vaverka

Marc-André Ter Stegen
Marc-André Ter Stegen | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Aguero na odchode zo City

Manchester City možno bude musieť v letnom prestupovom období hľadať nového útočníka. Skúsený argentínsky zakončovateľ Sergio Aguero by vraj totiž prekvapivo mohol zmeniť dres. Záujem o jeho služby je v Španielsku.

Chelsea sleduje Ter Stegena

Britský bulvár píše, že londýnska Chelsea začala sledovať situáciu okolo nemeckého brankára Marca-Andrého Ter Stegena, ktorý je jednotkou v španielskej Barcelone. Katalánci nemajú v úmysle MATS-a predať.

Záujem o Hendersona

Ďalším brankárom, o ktorého má Chelsea záujem je Dean Henderson, ktorý podáva v tomto ročníku výborné výkony v anglickej Premier League v drese Sheffieldu United. Háčik je v tom, že Henderson v The Blades iba hosťuje, je kmeňovým hráčom Manchestru United.

Abraham odmietol zmluvu

Londýnska Chelsea sa snaží v tomto období predĺžiť kontrakt s anglickým útočníkom Tammym Abrahamom, ale talentovaný zakončovateľ vraj nateraz ponuku na novú zmluvu od The Blues odmietol. Rokovania pokračujú.

De Gea do Realu Madrid?

Real Madrid podľa britskej tlače chystá sedemdesiat miliónov libier na kúpu španielskeho brankára Davida De Geu. Manchester United dlhé roky nechcel DDG predať, ale situácia na Old Trafford sa už zmenila a De Gea môže odísť.

Bielsa podmienený postupom

Argentínsky tréner Marcelo Bielsa je vraj na odchode z druholigového anglického Leedsu United. Bielsa vraj v Leedsi môže ostať, ale iba pod podmienkou, že sa klubu podarí postúpiť do Premier League.