Main Content

TRANSFER NEWS (10.3.): Harry Kane v lete do Manchestru United?

utorok, 10. marec 2020 12:04 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Kane
Harry Kane | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bitka o Kanea

Šéf exekutívy Manchestru United Ed Woodward, ktorý sa na Old Trafford stále stará o prestupy, je vraj pripravený po konci ročníka zabojovať o anglického zakončovateľa Harryho Kanea. Kane naznačil, že by mohol opustiť Tottenham Hotspur, kde je kapitánom.

Pochettino adept číslo 1

Ak sa Real Madrid rozhodne, že po sezóne v klube skončí tréner Zinedine Zidane, jeho nástupcom by mal byť argentínsky kormidelník Mauricio Pochettino. „Poch“ je po konci v Tottenhame Hotspur v tomto ročníku stále bez práce. Vraj čaká na veľkú ponuku.

Giroud nevie, čo bude

Útočník Olivier Giroud je podľa vlastných slov momentálne v Chelsea šťastný. Dáva góly a dostáva priestor na ihrisku. Momentálne ale nejasné, či ostane na Stamford Bridge aj v budúcom ročníku. Jeho budúcnosť ešte rozlúsknutá nebola.

Werner možno ostane

Aktuálne nie je vôbec isté, či nemecký útočník Timo Werner v letnom prestupovom období opustí Bundesligu, tak ako sa pôvodne predpokladalo. Ofenzívna hviezda RB Lipsko je pod drobnohľadom viacerých anglických klubov na čele s Liverpoolom.

Can odmietol United

Emre Can, ktorý v zime odišiel z Juventusu Turín do Borussie Dortmund, priznal, že v januárovom transferovom okne mohol posilniť Manchester United, ale Nemec uviedol, že vzhľadom na pôsobenie v Liverpoole túto ponuku odmietol.

Chong predĺžil

Dlho sa špekulovalo o tom, že mladučký Tahith Chong, ktorému končil kontrakt, po sezóne opustí Manchester United a zamieri niekam inam. Špekuláciám je ale nateraz koniec, Chong predĺžil zmluvu s Diablami do roku 2022.