Main Content

Odíde Ter Stegen z Barcelony? Nová zmluva v nedohľadne, záujem má Chelsea

streda, 11. marec 2020 09:24 | Autor: Jakub Vaverka

Marc- André ter Stegen
Marc- André ter Stegen | zdroj: © TASR

Vedenie FC Barcelona by chcelo čo najskôr predĺžiť kontrakt s brankárskou jednotkou Ter Stegenom. Aktuálne sa to ale Kataláncom nedarí.

Marc-André Ter Stegen sa v Barcelone vypracoval na brankára číslo jeden, vyhral konkurenčný boj s Claudiom Bravom a neskôr aj s Jasperom Cillessenom. MATS na Camp Nou dospel a jedným z najlepších gólmanov sveta.

Jeho aktuálny kontrakt v Katalánsku vyprší v roku 2022. „Barca chcela predĺžiť zmluvu s Ter Stegenom už teraz, ale rokovania uviazli na mŕtvom bode a najskôr budú otvorené po konci prebiehajúceho ročníka,“ informuje portál Goal.com

„Rokovania nedospeli do zdarného konca, pretože obe strany sa doposiaľ nedohodli na platových podmienkach. Ter Stegen aj Barcelona sú ale naklonení tomu, aby dohoda skôr či neskôr uzrela svetlo sveta,“ píšu zahraniční novinári.

Šumy okolo novej zmluvy tohto nemeckého gólmana vyvolávajú prestupové špekulácie. Marca-André Ter Stegena má vraj v tomto bode sledovať viacero veľkoklubov na čele s londýnskou Chelsea. Ani jedna zo zainteresovaných strán to doposiaľ nekomentovala.