Main Content

TRANSFER NEWS (14.3.): Arsenal ide po Jotovi, Liverpool chce útočníka

sobota, 14. marec 2020 10:21 | Autor: Jakub Vaverka

Diogo Jota
Diogo Jota | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United v boji o Sancha

Manchester United patrí medzi kluby, ktoré vytrvalo sledujú situáciu okolo anglického reprezentanta Jadona Sancha, pričom Red Devils si vraj v boji o túto hviezdu nemeckej Borussie Dortmund veria. Cena by sa mala pohybovať na úrovni 140 miliónov eur.

Giroud mohol hrať za Spurs

Tottenham Hotspur v januárovom prestupovom okne vytrvalo zháňal nového útočníka, ale Kohúti nakoniec nedokázali priviesť klasického hrotového zakončovateľa. Ako sa ukazuje, že veľmi blízko k odchodu do severného Londýna mal Olivier Giroud z Chelsea.

Jota na lane Arsenalu

Arsenal pomaly, ale isto monitoruje situáciu pred letným prestupovým obdobím, pričom Kanonieri sa najnovšie zamerali na Dioga Jota, ktorý predvádza vynikajúce výkony v konkurenčnom Wolverhamptone Wanderers.

Nová zmluva pre Dybalu

Taliansky portál Calciomercato informuje, že vedenie Juventusu Turín je spokojné s prácou útočníka Paula Dybalu a čím skôr by s ním chcelo predĺžiť prebiehajúci kontrakt. Minulé leto sa špekulovalo, že Dybala z Juve odíde.

Odchody z Chelsea

Chelsea sa chystá v lete nakupovať, ale The Blues budú aj predávať. Odísť by mohlo hneď niekoľko futbalistov, pričom dostupných správ je najreálnejšie, že sa s Modrými rozlúčia Olivier Giroud, Pedro Rodriguez a Willian.

Liverpool a posila do útoku

Vedenie Liverpoolu chce v letnom prestupovom období priviesť nového útočníka. Klub je nesmierne spokojný s prácou trojlístku Mané – Firmino – Salah, ale šéfovia The Reds by chceli získať tomuto trojzubcu aj kvalitnú alternatívu.