Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.12.)

sobota, 3. december 2011 17:13 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (3.12.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a s nim aj spojené prestupové šialenstvo v elitných európskych ligách. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a...

Výpredaj v Chelsea ?
Anglický bulvár priniesol správu podľa ktoej André Villas Boas plánuje na január poriadny výpredaj. Chelsea by mali údajne opustiť Kalou,Alex, či Fereira.

Zranený Kucka

Slovenský stredopoliar v službách talianskeho Janova Juraj Kucka chýbal vo včerajšom šlágri talianskej Serie A medzi janovským CFC a AC Miláno po tom ako sa nepríjemne zranil v pondelok počas tréningu. Janovčanom bude chýbať pre zranenie stehna približne štyri týždne.

Macheda na hosťovanie?

Talentovaný útočník Manchestru United Frederico Macheda pravdepodobne v zime zamieri na ďalšie hosťovanie (minulý rok hosťoval v Sampdorii). Sir Alex Ferguson totiž vie, že hráč vo vývoji musí hrávať a v prvom tíme Red Devils by veľa šancí v najbližšej dobe ešte určite nedostával. Okrem Machedu chce poslať na hosťovanie aj Mame Birama Dioufa.

Podolski ostáva (zatiaľ)

Hviezda 1. FC Kolín Lukas Podolski vyvrátil správy o tom, že by rokoval s Arsenalom a na oplátku odmietol ponuku Lokomotivu Moskva. Nemecký reprezentant je však stále veľmi žiadaným prestupovým artiklom.

Weiss v Španielsku

Po štvrtkovom zápase Slovana s Athleticom Bilbao ostal kormidelník Belasých Vladimír Weiss s Borisom Kitkom na stáži pri kormidelíkovi Bilbaa Marcelovi Bielsovi. Slovanisti sa navyše budú obzerať po možných posilách, ktoré by údajne mali prísť z tímov Elche a Hércules Alicante.

Prestup Lopeza zatiaľ v nedohľadne
AC Miláno už pár dni vyvíja tlak na Cataniu, z ktorej chce získať argentínskeho útočníka Maxiho Lopéza, ktorý by mal nahradiť Antonia Cassana. Podľa talianskych médií je transfer už vraj hotovou vecou. Celé to však dnes dementoval generálny riaditeľ Catanie Pietro Lo Monaco, podľa ktorého sa s AC zatiaľ na ničom konkrétnom nedohodli.