Main Content

TRANSFER NEWS (18.3.): Auba "len" za 50M, Fekir do Realu Madrid?

streda, 18. marec 2020 10:41 | Autor: Jakub Vaverka

Pierre-Emerick Aubameyang
Pierre-Emerick Aubameyang | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea sleduje Pjaniča

Vedenie Chelsea pozorne sleduje situáciu okolo bosniackeho reprezentanta Miralema Pjaniča, ktorý dlhodobo patrí medzi najlepších hráčov talianskeho majstra Juventusu Turín. Pjaniča odchod do Premier League láka.

Lautaro do Anglicka?

Ďalším hráčom, ktorého vedenie londýnskej Chelsea monitoruje je argentínsky zakončovateľ Lautaro Martinez z talianskeho Interu Miláno, ktorého pozorne sleduje niekoľko európskych veľkoklubov. Modrí chcú posilu do ofenzívy.

Auba aspoň za 50M

Pierre-Emerick Aubameyang by mohol byť v letnom prestupovom období na odchode z londýnskeho Arsenalu, pričom sa oňho zaujíma niekoľko európskych veľkoklubov. The Gunners chcú na svojom kapitánovi zarobiť aspoň 50 miliónov eur.

Fekir a Real?

Real Madrid prejavil záujem o francúzskeho ofenzívneho univerzála Nabila Fekira, ktorý je aktuálne hráčom španielskeho Realu Betis a treba uznať, že v španielskej La Lige sa neukazuje vôbec v zlom svetle.

Umtiti do Anglicka?

Francúzsky obranca Samuel Umtiti, ktorý prakticky nedostáva šance v španielskej Barcelone, by sa mohol sťahovať do anglickej Premier League. Záujem o jeho služby prejavil londýnsky Arsenal, ktorý hľadá posily do obrany.

Čo bude so Smallingom?

Ďalším hráčom, ktorého Arsenal môže v lete získať je skúsený anglický obranca Chris Smalling. Smalling je momentálne hráčom talianskeho AS Rím, kde sa mu darí, ale je tam iba na hosťovaní. Celkovo stále patrí Manchestru United.