Main Content

TRANSFER NEWS (19.3.): Favorit na získanie Coutinha? Chelsea!

štvrtok, 19. marec 2020 10:17 | Autor: Jakub Vaverka

Philippe Coutinho
Philippe Coutinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea a Coutinho

V tomto momente byť londýnska Chelsea najväčším favoritom na získanie Brazílčana Coutinha, ktorý je momentálne na hosťovaní v nemeckom Bayerne Mníchov zo španielskej Barcelony. O pár mesiacov bude v tejto veci jasnejšie.

Pogba chce odísť

Aj napriek tomu, že Manchester United chce, aby Paul Pogba ostal na Old Trafford, čo potvrdil aj tréner Ole Gunnar Solskjaer, francúzsky stredopoliar má stále nastavenú myseľ na letný odchod z klubu.

Mchitarjan na odchode

Henrik Mchitarjan, ktorý je aktuálne na hosťovaní v talianskej Serie A v drese AS Rím, kam ho poslal Arsenal, by vraj mohol Kanonierov opustiť natrvalo. Kouč The Gunners Mikel Arteta by sa údajne tomuto kroku potešil.

Werner v kurze

Vedenie Liverpoolu nezaháľa a aktuálne zisťuje možnosti príchodu nemeckého útočníka Tima Wernera. Werner podáva výborné výkony v drese RB Lipsko, či už v Bundeslige alebo v Lige majstrov. Jeho transfer do Anglicka nie je vylúčený.

Kepa nemusí prestúpiť

Situácia okolo španielskeho brankára Kepu Arrizabalagu v londýnskej Chelsea sa stabilizovala, pričom The Blues sú momentálne naklonení tomu, že si tohto gólmana nechajú na pozícii jednotky aj na nasledujúce ročníky.

Bale zadarmo

Real Madrid už dosť kontroverzií a problémov ohľadom waleského reprezentanta Garetha Balea, pričom vedenie Merengues aktuálne uvažuje nad tým, že Balea v letnom transferovom okne predá zadarmo.