Main Content

TRANSFER NEWS (20.3.): Pjanič do Chelsea a Jorginho do Juventusu?

piatok, 20. marec 2020 12:03 | Autor: Jakub Vaverka

Jorginho
Jorginho | zdroj: Instagram Jorginho

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Pjanič za Jorginha?

Juventus Turín je ochotný pustiť do londýnskej Chelsea stredopoliara Miralema Pjaniča, ale ako protihodnotu by Stará Dáma chcela následne získať talianskeho reprezentanta Jorginha. Tohto hráča má veľmi rád hlavne kouč Maurizio Sarri.

Ole chcel, aby Lukaku ostal

Útočník talianskeho Interu Miláno Romelu Lukaku prehovoril, že tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskajer si prial, aby ostal na Old Trafford. Belgičan ale cítil, že pre jeho kariéru bude najlepšie, keď odíde niekam inam.

Coutinho a United?

Po londýnskej Chelsea je Manchester United ďalším klubom, ktorý sa pozorne zaujíma o brazílskeho stredopoliara Philippea Coutinha. Coutinho je momentálne na hosťovaní v Bayerne Mníchov zo  španielskej Barcelony.

Liverpool loví vo Francúzsku

Liverpool pomaly, ale isto hľadá posily na leto, pričom vedenie The Reds sa aktuálne zameralo na kúpu talentovaného Eduarda Camavingu, ktorý o sebe vo veľmi dobrom svetle dáva vedieť vo francúzskom Rennes.

Giroud do Interu?

Inter Miláno bol v zimnom prestupovom období veľmi blízko k získaniu francúzskeho útočníka Oliviera Girouda z londýnskej Chelsea. Nepodarilo sa, ale taliansky celok bude chcieť tohto zakončovateľa aj v lete.

Mertens na San Siro?

Ďalším hráčom, ktorého Inter Miláno v tomto momente sleduje je belgický reprezentant Dries Mertens, ktorý je hráčom konkurenčného SSC Neapol, ale dlhodobo sa hovorí o tom, že by mohol prestúpiť niekam inam.