Main Content

TRANSFER NEWS (21.3.): United má tri ciele. Juventus chce Jesusa, Jovič do Chelsea?

sobota, 21. marec 2020 19:10 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United
Manchester United | zdroj: S7, pixabay.com

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United má tri ciele

Manchester United pripravuje agendu na letné prestupové obdobie. Červení Diabli sa v tomto momente zaujímajú o Jacka Grealisha z Aston Villy, Jadona Sancha z Borussie Dortmund a Jamesa Maddisona z Leicestru City.

Auba má ponuky

Pierre-Emerick Aubameyang, ktorý by vraj v letnom prestupovom období mohol opustiť londýnsky Arsenal, má mať na stole ponuku z talianskeho Interu Miláno. Kapitán Kanonierov si pravdepodobne bude môcť vyberať. 

Silva do USA?

Španielsky stredopoliar David Silva, ktorý sa pomaly, ale isto, dostáva do záverečnej kapitoly svojej kariéry, by sa vraj mohol sťahovať do americkej Major League Soccer, kde má o túto oporu Manchestru City záujem Inter Miami.

Interes o Joviča

Aj keď sa momentálne Luka Jovič rieši ako nezodpovedný človek, ktorý opustil karanténu Realu Madrid a vycestoval do Srbska, okolo tohto útočníka krúži kluby z Anglicka. Interes majú mať Chelsea a Tottenham Hotspur. 

Jesus a Taliansko?

Vedenie talianskeho majstra Juventusu Turín údajne preferuje získanie brazílskeho útočníka Gabriela Jesusa z anglického Manchestru City, namiesto zakončovateľa Harryho Kanea z Tottenhamu Hotspur, ktorý by bol drahší.

Callejón na lane Evertonu

José Callejón, skúsený futbalista z talianskeho SSC Neapol, by vraj mohol v letnom transferom okne zamieriť do anglickej Premier League. Záujem o jeho služby má liverpoolsky Everton, kde trénuje ex-kouča Neapola Carlo Ancelotti.