Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.12.)

nedeľa, 4. december 2011 19:03 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.12.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a s nim aj spojené prestupové šialenstvo v elitných európskych ligách. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a populárne prestupové špekulácie.

Anelka je rozhodnutý
V posledných dňoch sa veľmi diskutovalo o údajnom odchode Nicolasa Anelku z Chelsea a tieto správy sa nakoniec potvrdili. Dokonca sám Anelka sa vyjadril, že už presne vie, kde bude 2. januára. Špekuluje sa o možnom odchode do Šanghaju, no v hre je aj Liverpool.

Rezerva v Lige Majstrov

Vedenie Barcelony sa jasne vyjadrilo, že v poslednom zápase Ligy Majstrov proti BATE Borisov, pošle Pep Guardiola na trávnik rezervný tím a to kvôli tomu,  aby mladí hráči z La Masie nazbierali dôležité skúsenosti.

Cavaniho želanie

Neapolská superhviezda Edison Cavani sa vyjadril, že v budúcnosti by si veľmi rád zahral v španielskej Primera División. Momentálne je však šťastný v Neapole a podľa vlastných slov sa nechystá odísť. O Cavaniho už prejavil záujem aj Real Madrid. Jeho trhová cena sa odhaduje na 25 až 30 miliónov eur.

Smola Gignaca

André Pierre Gignac sa len prednedávnom ospravedlnil trénerovi Didierovi Deschampsovi a ten ho opätovne povolal do prvého tímu. Na Gignacovu smolu sa však tento kanonier pri svojej premiére hneď zranil.

Juventus poškuluje po hráčovi Hamburgeru SV

Juventus potrebuje cez zimu posilniť ľavú stranu obrany. Vedenie Starej Dámy by tento post rado vyplnilo dennisom Aogo z Hamburgeru SV. Agent 24 ročného obrancu tvrdí, že jeho klient nechce počas zimy prestúpiť no Hamburgu sa bude pravdepodobne len veľmi ťažko odolávať ponuke 7 miliónov eur, ktoré už vyčlenil taianský veľkokub na jeho získanie.

Robben chce zostať v Mníchove

Hviezda Bayernu Mníchov Arjen Robben by rád predĺžil zmluvu s Bavormi. Tá súčasná mu vyprší po budúcej sezóne a nemecké média už špekulovali o jeho odchode, keďže vedenie Bayernu príliš netešia Holanďanove časté zranenia. 

Hernandez out

Kanonier Manchestru United Chicharito Hernandez si nezahrá minimálne do konca roka. Vo včerajšom zápase s Aston Villou si totiž poranil členok na ľavej nohe. Podľa Sira Alexa Fergusona má v členku potrhané väzy.