Main Content

TRANSFER NEWS (22.3.): Barcelona a Richarlison, Coutinho a Arsenal, Liverpool a Ruiz?

nedeľa, 22. marec 2020 11:57 | Autor: Jakub Vaverka

Richarlison
Richarlison | zdroj: Instagram Everton FC

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

S Pogbom sa bude rokovať

Pôvodne sa hovorilo o tom, že Paul Pogba s určitosťou po konci prebiehajúceho ročníka odíde z Manchestru United, ale faktom je, že Francúz by mal čoskoro rokovať s vedením Diablov o možnom predĺžení súčasnej spolupráce.

Richarlison nesmie odísť

Z britskej tlače sa ozýva, že Barcelona má veľký záujem o brazílskeho ofenzívneho univerzála Richarlisona, ktorý podáva výborné výkony v drese liverpoolskeho Evertonu, ale jedným dychom novinári dodávajú, že ak sa chcú Karamelky zaradiť medzi anglickú špičku, musia si tohto hráča udržať. 

 

City sa nebojí odchodu hráčov

Manchester City stále ráta s tým, že nebude môcť v nasledujúcom ročníku hrať v Lige majstrov, ale vedenie Sky Blues sa neobáva toho, že by prišli o niekoľko zo svojich najdôležitejších futbalistov. Veľkokluby by totiž chceli získať mená ako De Bruyne, Aguero či Sterling.

Arsenal v hre o Coutinha

Ďalším anglickým klubom, ktorý by chcel získať brazílskeho reprezentanta Philippea Coutinha je londýnsky Arsenal. Kanonieri monitorujú situáciu tohto technicky zdatného futbalistu, ktorý je na hosťovaní v Bayerne Mníchov z FC Bacelona.

 

Ruiz za 74M?

Liverpool hľadá posily na leto, pričom The Reds by chceli kúpiť Fabiana Ruiza z talianskeho SSC Neapol. Tohto hráča chce na Anfield zlákať hlavne kouč Jurgen Klopp. Cena? Údajne 74 miliónov eur. Neapol nechce prerobiť.

Sancho nie je prioritou LFC

Naopak, anglický reprezentant Jadon Sancho nie je momentálne prioritou vedenia Liverpoolu FC.  The Reds pozorne sledujú tohto futbalistu, ktorý je hviezdou Borussie Dortmund, ale problémom sú napríklad vysoké platové požiadavky.