Main Content

TRANSFER NEWS (23.3.): United lovia u rivala, Jovič a Spurs?

pondelok, 23. marec 2020 11:18 | Autor: Jakub Vaverka

Tomáš Souček (vľavo) a Lautaro Martinez
Tomáš Souček (vľavo) a Lautaro Martinez | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Jovič do Tottenhamu?

Momentálne kritizovaný srbský útočník Luka Jovič, ktorému hrozí väzenie, by mohol v letnom prestupovom období opustiť Real Madrid a zamieriť do anglickej Premier League. Získať ho chce Tottenham Hotspur.

Jimenez a Real Madrid?

Naopak, smerom do Realu Madrid by sa mohol sťahovať cenený útočník Raúl Jimenez, ktorý dlhodobo podáva vynikajúce výkony v drese anglického Wolverhamptonu Wanderers. Wolves mu v odchode brániť nebudú.

United a Auba

Manchester United sa seriózne zaujíma o kapitána konkurenčného Arsenalu Pierrea-Emericka Aubameyanga. Gabonský zakončovateľ naznačil, že by sa mohol v lete sťahovať, pričom Red Devils by to chceli využiť.

Griezmann za 100

Vedenie FC Barcelona je vraj otvorené predaju francúzskeho útočníka Antoinea Griezmanna, ktorý doteraz nedokázal úplne naplno preukázať svoj potenciál v drese katalánskeho giganta. Griezmannova cena sa pohybuje na úrovni 100 miliónov eur.

Chelsea a Lautaro

Chelsea ostáva v hre o argentínskeho útočníka Lautara Martineza, ktorý je ofenzívnym lídrom talianskeho Interu Miláno. Martinez má na stole viacero ponúk, okrem iných ho sleduje napríklad aj Barcelona.

Nové zmluvy v Juve

Vedenie Juventusu Turín chce využiť prerušenie Serie A na predĺženie kontraktov so svojimi oporami. Blízko novej dohody so Starou Dámou majú byť v tomto období Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini a Blaise Matuidi.