Main Content

TRANSFER NEWS (27.3.): Marcelo a Juventus? Neuer a Chelsea?

piatok, 27. marec 2020 11:56 | Autor: Jakub Vaverka

Manuel Neuer
Manuel Neuer | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Marcelo a Juventus?

Čo v minulosti nevyšlo, môže byť aktuálne v letnom prestupovom období. Taliansky majster Juventus Turín obnovil svoj záujem o skúseného brazílskeho obrancu Marcela, ktorý je stále hráčom španielskeho Realu Madrid.

Záujem o Neuera

Chelsea pokračuje v riešení brankárskej otázky, pričom ďalším gólmanom, o ktorého sa Modrí zaujímajú má byť nemecký majster sveta Manuel Neuer z Bayernu Mníchov. Jeho čas v Allianz Arene by mohol byť naplnený.

Torres a Liverpool?

Liverpool sa po rokoch opäť zaujíma o Torresa, tento raz ale nie o Fernanda, avšak o Ferrana. Ferran Torres je útočníkom španielskej Valencie a podáva vynikajúce výkony. Sleduje ho niekoľko európskych veľkoklubov.

Real chce Haalanda                                                                                                

Stále viac a viac silnejú hlasy, že Real Madrid bude v letnom prestupovom období bojovať o nórskeho mladíka Erlinga Brauta Haalanda, ktorý žiari v nemeckej Bundeslige v drese Borussie Dortmund. Biely Balet je favoritom na jeho získanie.

Braithwaite môže odísť

Barcelona nebude brániť v letnom transferovom okne odchodu dánskeho útočníka Martina Braithwaitea, avšak Katalánci ho nechcú predať pod cenu. Očakáva sa, že tento hráč by odišiel za minimálne 18 miliónov eur.

Lallana a Leicester?

Anglický stredopoliar Adam Lallana, ktorý je vraj na odchode z Liverpoolu, by mohol za istých okolností posilniť konkurenčný Leicester City. Líšky by posilu do stredovej formácie s dlhoročnými skúsenosťami privítali.