Main Content

TRANSFER NEWS (28.3.): Zmluva pre Abrahama je v hre, Ndombélé a Barca?

sobota, 28. marec 2020 09:36 | Autor: Jakub Vaverka

Tanguy Ndombélé
Tanguy Ndombélé | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Inter chce Vidala

Vedenie talianskeho Interu Miláno pokračuje v prestupovej snahe o čilského reprezentanta Artura Vidala. Vidal je momentálne hráčom FC Barcelona, ale dlhodobo sa hovorí o tom, že by mohol prestúpiť na San Siro.

Bonucci a PL?

Skúsený taliansky stopér Leonardo Bonucci by mohol v letnom prestupovom období opustiť Juventus Turín. Záujem o tohto ostrieľaného defenzívneho univerzála prejavil tréner anglického Manchestru City Pep Guardiola.

Jimenez je spokojný

Útočník Raúl Jimenez, ktorý sa vďaka výborným výkonom v drese anglického Wolverhamptonu dostal pod drobnohľadom Realu Madrid, tvrdí, že je spokojný tam, kde je a transfer si nevynucuje. Ale ťažko povedať, čo nastane o niekoľko mesiacov.

Ozil o prestupe neuvažuje

Okolo možnej budúcnosti nemeckého stredopoliara Mesuta Ozila v londýnskom Arsenale sa toho popísalo viac než dosť. Mesut Ozil ale tvrdí, že je na Emirates Stadium spokojný a prestup inam nie je jeho prioritou.

Ndombélé do Barcelony?

Stredopoliar Tanguy Ndombélé, ktorý sa po prestupe z francúzskeho Lyonu do anglického Tottenhamu Hotspur nedokázal dostatočne presadiť, by vraj prekvapivo v lete mohol zamieriť do FC Barcelona.

Zmluva je stále v hre

Tammy Abraham mal podľa bulváru chcieť v Chelsea zarábať najviac spomedzi mladých hráčov, čo sa ale ukázalo byť ako výmysel médií. Anglický útočník má aj v tomto období s The Blues rokovať o ďalšej budúcnosti, pričom obe strany sú naklonené dohode.