Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.12.)

pondelok, 5. december 2011 18:19 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.12.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a s nim aj spojené prestupové šialenstvo v elitných európskych ligách. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a populárne prestupové špekulácie.

Len za 88 miliónov
V médiach sa objavila správa o tom, že Manchester City by rád získal do svojich radov juhoamarického kanoniera z Porta Hulka. Vedenie FC Porto kontruje a tvrdí, že svoj útočný klenot pustí len v prípade ponuky 88 miliónov eur. Pochopiteľne ide zo strany Porta o menší “žart“, ktorým len chceli naznačiť Citizens, že nemajú v úmysle Hulka za žiadnych okolností počas zimy predávať.

Benitez v Paríži?
Bývalý tréner Liverpoolu a Interu Miláno Rafael Benitez sa možno konečne vráti na klubové lavičky. Siahnuť chce po ňom údajne parížske PSG, ktoré nie je spokojné s výkonmi mužstva pod koučom Kombouarém.

Katalánci idú po tri body

Futbalisti FC Barcelona údajne nie sú vystrašení pred sobotným El Clásicom, ktoré je na programe v sobotu vo večerných hodinách. Cesc Fabregas sebavedome vyhlásil, že Azulgranas chcú vyhrať a dotiahnuť sa tak v tabuľke na Real. Madridčania naopak vedia, že prípadne víťazstvo by ich priblížilo k vytúženému titulu.

Ibra sa nezaprel

Zlatan Ibrahimovč nezostal nič dlžný svojej povesti a po víťaznom zápase na ihrisku Janova sa kontroverzný Švéd vyjadril spôsobom sebe typickým, keď povedal, že je najlepší futbalista na svete. “Určite nepotrebujem Zlatú loptu, aby som potvrdil, že som číslo jedna!”

Dempsey je späť

Hviezda anglického Fulhamu je späť. Clint Dempsey musel pauzovať pre nezávideniahodné zranenie stehna. Americký reprezentant je však už fit a svojmu mužstvu môže pomôcť už dnes v ťažkej dohrávke proti Liverpoolu.

Podolski ostane v 1. FC Kolín

Hviezda 1. FC Kolín Lukas Podolski odolá aj počas zimného prestupového obdobia záujmu viacerých európskych veľkoklubov. Aspoň to vyhlásil tréner bundesligového tímu Stale Solbakken, ktorý nechce nemeckého reprezentanta uvoľniť za žiadnu cenu.