Main Content

TRANSFER NEWS (7.4.): Mbappé aj Neymar by mali ostať v PSG

utorok, 7. apríl 2020 08:01 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappe, Neymar
Kylian Mbappe, Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bitka o Torresa

Ferran Torres si vďaka kvalitným výkonom v drese španielskej Valencie vyslúžil záujem niekoľkých zaujímavých klubov. Konkrétne sa hovorí o Manchestri United, Liverpoole a dokonca aj o Borussii Dortmund.

Griezmann neodíde

Vedenie FC Barcelona malo dať jasne najavo, že Antoine Griezmann v letnom prestupovom období neodíde z Camp Nou. Hráč bol v posledných dňoch spájaný s možným transferom, prípadne s výmenou za iného hráča.

Lautaro na lane FCB

Katalánci majú stále záujem o argentínskeho útočníka Lautara Martineza, ktorý je momentálne hráčom talianskeho Interu Miláno, ale vo veľkom sa špekuluje o tom, že by mohol v letnom transferovom okne odísť do FC Barcelona.

Grealish cieľom

Hlavným letným prestupovým cieľom Manchestru United nie je James Maddison z Leicestru City, ako sa pôvodne písalo, ale Jack Grealish, ktorý je kapitánom birminghamskej Aston Villy a podáva stabilné výkony.

PSG predávať nejde

Vedenie Parížu Saint-Germain v tomto bode nepochybuje o tom, že po letnom transferovom okne bude mať vo svojom tíme jednak francúzskeho útočníka Kyliana Mbappého a taktiež brazílskeho loptového virtuóza Neymara.

Liverpool loví v Nemecku

Vedenie liverpoolskeho FC sa chce pred budúcou sezónou vhodne posilniť, ale Červení nechcú kupovať predražené mená, ktorých výkonnosť je otázna. The Reds vraj sledujú viacerých mladých a talentovaných hráčov z Bundesligy.