Main Content

TRANSFER NEWS (19.4.): Výmena medzi Manchestrom United a Dortmundom?

nedeľa, 19. apríl 2020 08:01 | Autor: Jakub Vaverka

Jadon Sancho
Jadon Sancho | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Sancho za Greenwooda?

Jadon Sancho z Borussie Dortmund je dlhodobo v hľadáčiku anglického Manchestru United. Borussia Dortmund je ochotná Sancha do Premier League pustiť, ale BVB chce z United získať Masona Greenwooda.

Onana môže posilniť Chelsea

Ajax Amsterdam stanovil cenu ospevovaného brankára Andrého Onanu na 35 miliónov libier. Favoritom na získanie tohto gólmana je stále londýnska Chelsea, ale Onana je vraj aj v hľadáčiku FC Barcelona.

Arthur v lete nikam nepôjde

Aj keď sa špekulovalo o tom, že by mohol brazílsky záložník Arthur odísť z Barcelony a skúsiť v kariére niečo nové, aktuálne to vyzerá, že FC Barcelona tohto technicky zdatného stredopoliara v dohľadnej dobe nepredá.

Martial hráčom Interu?

Ak Inter Miláno predá do Barcelony Lautara Martineza, čierno-modrí budú hľadať náhradu. Hovorí sa, že siahnu po Timovi Wernerovi z RB Lipsko, ale vylúčený nie je ani príchod Francúza Anthonyho Martiala z Manchestru United.

Bruce alebo Benitez?

Ak sa Newcastle United stane najdrahším klubom na svete vďaka novým majiteľom, trénerom by sa opätovne mohol stať skúsený Španiel Rafael Benitez. Na druhej strane, Steve Bruce, ktorý vedie NUFC teraz, odvádza kvalitnú prácu.

Spurs idú po Godinovi

Tréner Tottenhamu Hotspur José Mourinho bude v letnom prestupovom období robiť, čo sa dá, aby získal uruguajského stredného obrancu Diega Godina, ktorý by mohol takpovediac na staré kolená opustiť Inter Miláno a skúsiť Premier League.