Main Content

TRANSFER NEWS (21.4.): Brozovič do Liverpoolu? Arsenal rieši posily

utorok, 21. apríl 2020 08:01 | Autor: Jakub Vaverka

Marcelo Brozovič
Marcelo Brozovič | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mari natrvalo?

Arsenal v zime získal šikovného a neopozeraného Pabla Mariho z brazílskeho klubu Flamengo, pričom Mari prišiel na Emirates Stadium na hosťovanie. The Gunners a aj samotný hráč by chceli, aby sa z hosťovania stal trvalý prestup.

Lacazette môže odísť

Francúzsky útočník Lacazette by mohol v letnom prestupovom období opustiť londýnsky Arsenal. Dôvodom je fakt, že Kanonieri sú ochotní tohto futbalistu obetovať v transferovej snahe o získanie Thomasa Parteya z Atlética Madrid.

Grealish v Liverpoole?

Jack Grealish, kapitán Aston Villy, by mohol od budúcej sezóny nastupovať v Liverpoole. Nie však v drese The Reds, ale u ich konkurenta – v Evertone. Hráča si do kádra údajne vyhliadol taliansky tréner Carlo Ancelotti.

Brozovič na Anfield?

Marcelo Brozovič, ktorý je hráčom talianskeho Interu Miláno, sa podľa dostupných správ ocitol v hľadáčiku lídra anglickej Premier League Liverpoolu FC. The Reds chcú Milánčanom ponúknuť ponuku vo výške 52 miliónov libier.

Tagliafico a Barca?

FC Barcelona pokračuje v hľadaní vhodných posíl do defenzívnej formácie, pričom predstavitelia katalánskeho klubu sa najnovšie zamerali na argentínskeho reprezentanta Nicolasa Tagliafica z holandského Ajaxu Amsterdam.

Maddison je spokojný

Prakticky od úvodu roka sa hovorí o tom, že James Maddison po sezóne opustí Leicester City, pričom v hre o jeho služby bol hlavne Manchester United. Aktuálne to ale vyzerá, že JM je v drese Líšok nadmieru spokojný.