Main Content

TRANSFER NEWS (22.4.): Pochettino trénerom Newcastlu United?

streda, 22. apríl 2020 11:01 | Autor: Jakub Vaverka

Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Pochettino trénerom NUFC?

Ak sa Newcastle United skutočne stane najbohatším klubom na svete, nastane na severe Anglicka futbalová revolúcia. Noví šéfovia sa vraj pokúsia na trénerský post The Magpies získať Argentínčana Mauricia Pochettina.

Coutinho je blízko Chelsea

Chelsea je v tejto chvíli najväčším favoritom na získanie brazílskeho reprezentanta Philippea Coutinha, ktorý je kmeňovým hráčom FC Barcelona a naposledy hosťoval v Bayerne Mníchov. Coutinho sa chce vrátiť do Premier League.

Dalot môže odísť

Diogo Dalot sa dodnes v Manchestri United príliš neudomácnil, pričom je reálne, že sa mu to ani nepodarí. Červení Diabli chcú v lete nakupovať, ale kvôli tomu budú musieť aj predávať. A medzi hráčmi, ktorí môžu odísť je aj tento krajný obranca.

Mané nie je spokojný

Britská tlač prišla s informáciami, podľa ktorých senegalský útočník Sadio Mané nie je v Liverpoole taký spokojný, ako tomu bolo počas uplynulých mesiacov. To nahráva špekuláciám o jeho možnom odchode do Realu Madrid.

Hakimi v hľadáčiku PSG

Achraf Hakimi, ktorý podáva veľmi dobré výkony na hosťovaní v Bundeslige v drese Borussie Dortmund, ale je stále kmeňovým hráčom španielskeho Realu Madrid, je pod drobnohľadom Parížu Saint-Germain.

Aleňov definitívny odchod?

Carles Aleňa, ktorý je momentálne na hosťovaní z FC Barcelona v konkurenčnom Reale Betis, nevie, aká je jeho budúcnosť na Camp Nou. Paradoxom totiž je, že Aleňu si do Betisu vypýtal tréner Setién, ktorý medzičasom odišiel do Katalánska. Momentálne je otázne, či tento hráč po návrate z hosťovania dostane šancu alebo definitívne z FCB odíde.