Main Content

TRANSFER NEWS (1.5.): Nový brankár pre FC Barcelona?

piatok, 1. máj 2020 07:00 | Autor: Jakub Vaverka

Andre Onana
Andre Onana | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Coutinho bol ponúknutý

Philippe Coutinho bol Barcelonou ponúknutý londýnskej Chelsea na hosťovanie. Brazílčan je momentálne na hosťovaní v nemeckom Bayerne Mníchov, ale v lete by sa mal vrátiť do katalánskeho veľkoklubu. Kam povedú jeho ďalšie kroky nevedno.

United budú nakupovať

Šéf exekutívy Manchestru United Ed Woodward v rozhovore povedal, že Červení Diabli chcú byť na prestupovom trhu v letnom transferovom okne konkurencieschopní. Očakáva sa, že Devils budú predávať aj nakupovať.

Pochettino a NUFC?

Ak predaj Newcastlu United prebehne úspešne a The Magpies sa stanú jedným z najbohatších klubov sveta, Straky sa reálne pokúsia získať na trénerskú pozíciu argentínskeho kormidelníka Mauricia Pochettina.

Onana je pripravený

Ospevovaný brankár André Onana je podľa dostupných správ pripravený opustiť holandský Ajax Amsterdam a začať novú kariérnu kapitolu. Onanu sledovala donedávna Chelsea, interes má aj Barcelona.

Raúl ostáva v Madride

Niekdajší skvelý útočník Raúl Gonzales ostáva v štruktúrach Realu Madrid, kde doteraz pôsobil ako tréner rezervného mužstva. Mladíkov Bieleho Baletu by mal podľa dostupných informácií viesť aj v nasledujúcom ročníku.

Mchitarjan chce ostať

Arménsky ofenzívny univerzál Henrik Mchitarjan, ktorý je momentálne na hosťovaní z londýnskeho Arsenalu v talianskom AS Rím, dal jasne najavo, že by chcel vo večnom meste ostať natrvalo. Do Arsenalu sa už zrejme nevráti.