Main Content

TRANSFER NEWS (2.5.): Ndombélé a Barca? Arsenal loví v Reale

sobota, 2. máj 2020 07:00 | Autor: Jakub Vaverka

Tanguy Ndombélé
Tanguy Ndombélé | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Benitez číslo 2

Ak sa Newcastlu United nepodarí získať ospevovaného argentínskeho trénera Mauricia Pochettina, ďalšou voľbou The Magpies bude španielsky lodivod Rafael Benitez, ktorý už na severe Anglicka v minulosti pôsobil.

Ndombélé zvažuje odchod

Francúzsky stredopoliar Tanguy Ndombélé podrobne zvažuje možný odchod z londýnskeho Tottenhamu. Bývalá opora Lyonu je často v Londýne kritizovaná, pričom Ndombélého pozorne sleduje Barcelona.

44M za Ceballosa

Dani Ceballos je momentálne na hosťovaní z Realu Madrid v londýnskom Arsenale, pričom sa otvorene hovorí, že jeho hosťovanie môže byť čoskoro trvalým prestupom. Biely Balet deklaroval, že trhová cena Ceballosa predstavuje 44 miliónov libier.

Sancho odíde v roku 2020

Uplynulé dni sú venované špekuláciám o tom, či Jadon Sancho vôbec v tomto kalendárnom roku opustí Borussiu Dortmund. Ako sa ale zdá, BVB anglického mladíka skutočne predá v roku 2020. Interes majú hlavne anglické veľkokluby.

Arthur nechce odísť

Brazílsky stredopoliar Arthur povedal, že je veľmi rád, že o jeho služby má záujem niekoľko svetových veľkoklubov, ale tento technicky zdatný záložník jedným dychom dodal, že je šťastný v drese katalánskeho giganta FC Barcelona.

Grealish stále v hre

Kapitán Aston Villy Jack Grealish je podľa aktuálnych informácií stále v hľadáčiku Manchestru United. Červení Diabli sú s Grealishom spájaní už niekoľko mesiacov, ale vzhľadom na aktuálnu situáciu ich interes o niečo ochladol.