Main Content

TRANSFER NEWS (30.4.): Real Madrid zrejme nezíska supertalent z Ligue 1

štvrtok, 30. apríl 2020 11:51 | Autor: Jakub Vaverka

Real Madrid
Real Madrid | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Werner a Liverpool

Nemecký zakončovateľ Timo Werner je stále v hľadáčiku anglického Liverpoolu. Werner podáva v aktuálnej sezóne Bundesligy, ale aj v Lige majstrov, fantastické výkony a je ofenzívnym lídrom RB Lipsko.

Pochettino 19M

Ak sa Mauricio Pochettino stane v budúcej sezóne trénerom anglického Newcastlu United, mal by ročne zarábať astronomických 19 miliónov libier. Argentínsky kouč je po konci v Tottenhame Hotspur bez práce.

Rice na lane Chelsea

Declan Rice, ktorý v mladom veku pôsobil v Chelsea, by sa vraj po sezóne mohol na Stamford Bridge vrátiť, modrý klub má stále v srdci. Vedeniu West Hamu sa to ale nepáči a The Hammers chcú blokovať akékoľvek transferové snahy The Blues na kúpu Ricea.

Camavinga asi neodíde

Camavinga z francúzskeho Rennes si získal pozornosť mnohých veľkoklubov, pričom najbližšie k jeho získaniu mal byť španielsky gigant Real Madrid. Rennes ale vraj momentálne svoj mladý klenot predávať nechcú.

Osimhen v hľadáčiku LFC

Victor Osimhen, talentovaný mladík, ktorý dal o sebe vedieť vo francúzskej Ligue 1 v drese LOSC Lille, by mohol v lete 2020 zaznamenať významný kariérny krok vpred. Záujem o jeho služby totiž prejavil anglický Liverpool.

Ben Yedder do Anglicka?

Wissam Ben Yeder, ostrieľaný 29-ročný zakončovateľ francúzskeho AS Monako, by sa v letnom prestupovom období mohol sťahovať do anglickej Premier League. Ben Yeder je pod drobnohľadom Manchestru United a Arsenalu.