Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.12.)

piatok, 9. december 2011 19:16 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.12.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a s nim aj spojené prestupové šialenstvo v elitných európskych ligách. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a populárne prestupové špekulácie.

V správny čas
Cesc Fabregas vyhlásil, že z Arsenalu odišiel v pravý čas, pretože na Emirates Stadium nevyhral žiadnu trofej, čo sa mu samozrejme málilo. ,,Myslím, že som z Arsenalu odišiel v pravej chvíli. Odovzdal som mu a obetoval som všetko, čo bolo možné. Hral som aj s ťažkým zranením nohy a aj vtedy, keď mi zomrel starý otec. Neskôr však prišla chvíľa, kedy som pochopil, že klubu už nemám čo dať. Zvolil som si ťažkú cestu. O miesto v zostave Barcelony musím bojovať dvakrát toľko, ako v Londýne. Napriek tomu som spokojný, pretože mojou konkurenciou sú najlepší záložníci na svete," cituje skúseného Španiela agentúra SITA.

Hamšík asi ostane pod Vezuvom
Slovenského záložníka Mareka Hamšíka by v súčasnosti vo svojom tíme rado videlo množstvo trénerov, no manažér slovenského kapitána Juraj Vengloš prezradil, že Marek predĺži zmluvu s SSC Neapol, v ktorom je nadmieru spokojný. Viac info tu.

Balotelli do Stoke City?
Vedenie anglického Stoke City uvažuje o tom, že by v zimnom prestupovom okne angažovalo do svojich radov Balotelliho. Nejde však o kontroverzného Maria, ale o jeho brata Enocha, ktorý nie je zatiaľ až taký populárny ako jeho súrodenec.

Tévez do Ligue 1?
V posledných dňoch sa hovorilo hlavne o tom, že Carlos Tévez by mal odísť na hosťovanie do AC Miláno, no všetko môže byť napokon inak. Ponuku Milánčanov sa totiž chystá prevýšiť Paríž St. Germain a volaniu šejkov sa odoláva ťažko, čo už Tévez koniec koncov zažil pri prestupe do Manchestru City.

Valbuena na odchode ?
Hviezda Olympique Marseille Mathieu Valbuena je na prestupovom trhu žiadaným artiklom, no vedenie OM nemyslí na jeho prípadný odchod. Valbuena je totiž údajne na juhu Francúzska spokojný a nechystá sa odísť.

Chelsea Modriča nezíska
,,Nebudeme predávať svojich najlepších hráčov. Tých si samozrejme ponecháme a maximálne k ním ešte niekoho kúpime," znejú nekompromisné slová Harryho Redknappa, ktorý tak naznačil vedeniu Chelsea, že ich hviezda Luka Modič je aj naďalej nepredajný. Chelsea chcela získať chorvátský klenot už počas leta, vtedy Tottenham odmietol ponuku 40 miliónov eur.