Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.12.)

pondelok, 12. december 2011 18:37 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.12.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a s nim aj spojené prestupové šialenstvo v elitných európskych ligách. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a populárne prestupové špekulácie.

Spokojný Škrtel druhým najlepším hráčom zápasu
Liverpool cez víkend zdolal Queens Park Rangers a slovenský stopér v službách „The Reds“ Martin Škrtel vyhlásil, že víťazstvo The Reds bolo zaslúžené. Martin Škrtel opäť odviedol výbornú prácu keď v obrane zabránil viacerým nebezpečným akciám súpera. Slovenský stopér dostal od portálu goal.com hodnotenie 7.0 a vyššiu známku dostal už len Charlie Adam (7.5). 

Návrat Edersona ?
Brazílčan Ederson dúfa, že sa mu podarí predĺžiť zmluvu s Lyonom, no ak by sa tak nestalo, tak sa rozhodne nemusí báť o to, kde bude hrávať. O jeho služby má totiž údajne záujem brazílske Flamengo, za ktoré hráva aj Ronaldinho.

Tioté do Chelsea?

Britské média čoraz viac špekulujú o tom, že hviezda Newcastlu United Cheick Tioté zmení v zime dres a posilní londýnsku Chelsea. Trhová hodnota tohto hráča by sa mala pohybovať okolo sumy 23 miliónov libier.

Odíde Breno ?

Obranca Bayernu Mníchov Breno by vraj v zime mohol odísť z Bavorska. O jeho služby má totiž záujem Hertha Berlín.

Zlatý smetiak

Zlatým smetiakom, ktorý v Taliansku dostáva hráč, ktorý najviac sklamal očakávania novinárov, sa môže „pochváliť“ futbalista Interu Miláno Diego Milito, ktorého výkony sú v tejto sezóne skutočne slabé.

Len o peniaze

Legenda AC Miláno Clarence Seedorf vyhlásil, že Carlosovi Tévezovi, ktorý je spájaný práve s prestupom k talianskemu majstrovi, ide len a len o peniaze. Seedorf tak reagoval  na zamotanú situáciu okolo jeho prestupu, ktorý sa zdal len pred pár dňami ako hotová vec. Príchod na San Siro však v posledných dňoch ohrozilo nekonečné vyjednávanie hráčovho agenta s predstaviteľmi AC a taktiež záujem Paríž Saint Germain.

Mancini ľutuje

Tréner Manchestru City Roberto Mancini vyhlásil, že ho mrzí spôsob, akým Citizens prišli o Daniela Sturridga. Sturridge totiž v mladom veku prestúpil do Chelsea a „Modrým“ sa tento nákup naozaj opláca.

Dohrávka

Dnes večer sa môžete tešiť na atraktívnu dohrávku 15. kola Premier League. Chelsea večer od deviatej privíta na Stamford Bridge lídra tabuľky Manchester City. Súboj dvoch anglických gigantov vysiela v priamom prenose Digi Sport.