Main Content

Prestupové novinky (15.7.): Neymar, Hancko, Škrtel, Jimenez či Alaba

streda, 15. júl 2020 17:34 | Autor: Martin Gregor

Kompletné dnešné prestupové špekulácie si môžete pozrieť formou videa. Stačí kliknúť na PLAY tu hore, alebo si ho nájsť na našom YouTube kanáli. Ak však preferujete text, dole nájdete všetko podstatné.

Škrtel, Hancko a veľký prestup

Mnohými slovenskými médiami, a my pochopiteľne nechceme byť výnimkou, sa prehnala špekulácia, podlá ktorej by sa mohol stáť novou posilou Sparty Praha bývalý kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin ŠkrtelŠkrtel by vraj mohol na Letnej nahradiť ďalšieho Slováka Dávida Hancka, ktorý v Sparte hosťuje, no Pražania si ho pravdepodobne neudržia, pretože kmeňový zamestnávateľ mladého slovenského reprezentanta ACF Fiorentina zaňho požaduje až 6 miliónov eur. Podrobnejšie sme sa tejto téme venovali v tomto článku.

Dávid Hancko
Dávid Hancko | zdroj: AC Sparta Praha

Hráči Manchestru United, ktorí sú na predaj

Britský Telegraph zverejnil zoznam hráčov Manchestru United, ktorí sú vraj počas tohto letného prestupového obdobia na predaj. Ak vás zaujíma, oktorých hráčov ide, podrobnosti sme rozpísali v tomto článku

Hráči Manchester United
Hráči Manchester United | zdroj: TASR

Rýchle správy

Brazílska televízia El Chiringuito informovala, že Barcelona je opäť spájaná s možným návratom Neymara a uviedla, že tento comeback na Camp Nou by mohol byť reálny, ak by Katalánci za jeho služby ponúkli na výmenu do PSG Ousmaneho Dembeleho a popri tom doplatili 80 miliónov eur.

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Aj ďalšia správa sa týka francúzskeho majstra. PSG sa podľa Calcio Mercato intenzívne zaujímajú o služby stredopoliara AS Rím Lorenza Pellegriniho. Háčik je však v tom, že Pellegrini údajne preferuje zotrvanie v tíme Vlkov.

Budúcnosť DavidaAlabu v Bayerne je stále nejasná. Podľa denníku Bild síce už prebiehajú rokovania o predlžení zmluvy, no rakúsky obranca požaduje výrazne navýšenie platu, s čím Bavori nesúhlasia. Jeho možný odchod z Allianz arény je preto naďalej v hre. O Alabu sa medzitým zaujímajú Real Madrid a Manchester City.

David Alaba
David Alaba | zdroj: tasr

AS Rím sa pripravuje na možnosť, že mužstvo opustí Edin Džeko, ktorého lanári Inter Miláno. Podľa Gazetta Dello Sport z tohto dôvodu poškuľujú po Arkadiuszovi Milikovi z Neapolu, ktorý je však aj v centre pozornosti Juventusu Turín.

Rozhodnutie arbitrážneho súdu, ktoré zrušilo verdikt neumožňujúci Manchestru City účasť v nasledujúcich dvoch sezónach Ligy majstrov, by vraj mohlo ovplyvniť budúcnosť Raula Jimeneza z Wolverhamptonu, ktorý veľmi túži zahrať tuto prestížnu súťaž. Kým Manchester City, ktorý poškuľuje po jeho službách, má už Champions League istú, Wolverhamptonu sa pravdepodobne už nepodarí predrať do prvej štvorky Premier League. Ako však upozornil portál Goal.com, Mexičan má s Wolves podpísaný ešte 3-ročný kontrakt a tak jeho zamestnávateľ vo výbornej východiskovej pozícii pre vyjednávanie.

Raul Jimenez
Raul Jimenez | zdroj: Instagram