Main Content

Manchestru chýbajú traja hráči, aby sa dorovnal najlepším

piatok, 17. júl 2020 18:00 | Autor: Martin Gregor

Ryan Giggs
Ryan Giggs | zdroj: TASR

Legenda Manchestru United Ryan Giggs si myslí, že Red Devils potrebujú ešte minimálne tri špičkové posily, aby sa dokázali v Premier League rovnať dvom najslinejším klubom súťaže Liverpoolu a Manchestru City.

Giggs dospel k tomu záveru po štvrtkovom zápase Manchestru na pôde Crystal Palace, v ktorom United získali dôležité tri body a udržali sa tak v hre o miestenku do Ligy majstrov.

Anthony Martial a Bruno Fernandes (Manchester United)
Anthony Martial a Bruno Fernandes (Manchester United) | zdroj: TASR

,,Stále si myslím, že sme za City a Liverpoolom o dvoch alebo troch hráčov. Prišli však hráči, ktorí majú skvelý charakter. Sledujem Bruna Fernandesa. Vyzerá ako ozajstný líder. Má charakter. Harry Maguire je skutočný kapitán. Nie je to iba o tom mať dobrých hráčov. Je to o tom, aby mal tím svoju kultúru, aby bolo cítiť, že sa neposúva vpred len základná jedenástka, ale celé mužstvo a jeho charakter je cítiť naprieč celým klubom. Rozhodne idú správnym smerom. Ale myslím si, že potrebujú ešte troch hráčov,” uviedol tréner waleskej reprezentácie.

Tréner červených diablov Ole Gunnar Solskjaer naznačil, že posily má vyhliadnuté od obrany až po útok. S United sa spája pomerne intenzívne stopér Neapolu Kaliodou Koulibaly, taktiež stredopoliar Atletica Madrid Saul Niguez, či tvorca hry Jack Grealish z Aston Villy. Najviac sa však naďalej hovorí o Jadonovi Sanchovi z Borussie Dortmund.

Jadon Sancho
Jadon Sancho | zdroj: TASR