Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.12.)

štvrtok, 15. december 2011 18:24 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.12.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a s nim aj spojené prestupové šialenstvo v elitných európskych ligách. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a populárne prestupové špekulácie.

Ronaldo na odchode z Realu?
Internetovými portálmi po celom svete dnes preletela správa, podľa ktorej chce Cristiano Ronaldo opustiť Real Madrid. Fanúšikovia kráľovského tímu sa však zdá sa nemusia zatiaľ obávať, keďže pravdepodobne ide len o veľmi nevydarenú novinársku „kačiču”.

Kanouté neodchádza

Médiami v Španielsku preletela správa, podľa ktorej je Frederic Kanouté na odchode z Sevilly. Tieto informácie dnes sám hráč dementoval vyhlásil,  že chce ešte pomôcť Andalúzanom k dobrému umiestneniu v Primera Division. Sevilla je momentálne piata a na štvrtú priečku zaručujúcu účasť v predkole Ligy majstrov stráca 5 bodov.

Guti sa rozhodne

Bývalý hráč Realu Madrid Guti rozviazal svoju zmluvu s Besiktasom Istanbul a následne odmietol návrat do španielskej La Ligy. Gutiho údajne láka Ázia a budúci týždeň by malo byť o jeho budúcnosti jasno.

Hildebrand ostáva

Bývalý nemecký reprezentačný brankár Timo Hildebrand stratil miesto v bránke Schalke 04, čo vyvolalo diskusie o jeho odchode z tímu. Samotný brankár, ktorý sa ocitol na druhej koľaji, však nerobí paniku a tvrdí, že jeho šanca v prvom tíme ešte príde.

Vrba do Poľska?

Včera prebehla médiami správa, podľa ktorej má o trénera Viktorie Plzeň Pavla Vrbu záujem slovenská reprezentácia. Dnes sa pre zmenu objavili informácie, ktoré hovoria o tom, že bývalého trénera MŠK Žilina by radi videli vo Wisle Krakow. Prípadné špekulácie však vyvracia vedenie Plzne, ktoré tvrdí, že Vrba ostane v klube aj budúcu sezónu.

Slovan do Španielska, Žilina do Turecka

Počas zimnej prípravy viaceré slovenské tímy zamieria do tepla. Väčšina mužstiev na čele s prvou Žilinou si ako destináciu vybrala osvedčené Turecko a Slovan sa pre zmenu vybral cestou, ktorá mu môže priniesť kopu skúseností. Zverenci trénera Weissa by totiž mali v januári cestovať na sústredenie do Valencie, kde si zmerajú sily s kombinovaným mužstvom Valencie a ďalšími dvoma súpermi.

Torres nie je na predaj

Fernando Torres sa z Chelsea sťahovať nebude a podľa trénera Blues Andrého Villasa-Boasa rozhodne nie za “akciovú” cenu, ktorú si vymysleli britské média. Tie včera uvádzali, že Torres je na predaj za 20 miliónov libier, pričom tento španielsky útočník prišiel do Chelsea minulú sezónu z Liverpoolu za rovných 50 miliónov.