Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.12.)

piatok, 16. december 2011 19:12 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.12.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a s nim aj spojené prestupové šialenstvo v elitných európskych ligách. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a populárne prestupové špekulácie.

Dnes žrebovali osemfinále Ligy majstrov a 16-finále Európskej ligy
Dnes na obed v Nyone vyžrebovali osemfinálove dvojice Ligy majstrov a 16-finále Európskej ligy. Žreb Ligy šampiónov priniesol aj zaujímavé šlágre medzi AC Miláno a Arsenalom či Neapolom a Chelsea. Najväčší favorit súťaže FC Barcelona si zmeria sily s nemeckým Leverkusenom. V európskej lige vyvolali najväčšiu pozornosť dvojice Manchester United - Ajax Amsterdam a Manchester City - FC Porto.
Kompletný zoznam dvojíc osemfinále Ligy majstrov nájdete tu >>
Kompletný zoznam dvojíc 16-finále Európskej ligy nájdete tu >>>

Weiss do Chorvátska?
Tréner slovenskej reprezentácie a Slovana Bratislava Vladimír Weiss dostal údajne veľmi zaujímavú ponuku. O jeho služby by malo mať záujem záhrebské Dinamo, ktoré sa naposledy „preslávilo“ podozrivou prehrou s Olympiquom Lyon.

V januári sa Torres prejaví

Bývalý kouč FC Liverpool Rafael Benitez tvrdí, že Fernando Torres ukáže svoju pravú tvár až v januári. V podobnom duchu sa nedávno vyjadril aj súčasný tréner Torresa André Villas-Boas, ktorý odmietol špekulácie o jeho odchode z Chelsea.

Len a len výhry

Cesc Fabregas vyhlásil, že hrať za Barcelonu ho 100% napĺňa, no zároveň je naňho vyvíjaný ešte väčší tlak ako v Arsenale. Kataláncom sa totiž počítajú iba víťazstva a hocičo iné ako zisk troch bodov sa ráta za senzáciu na ich úkor.

Donovan v Európe

Americký repreztentant London Donovan bude počas prestávky v MLS hosťovať v Európe. Z viacerých ponúk si vybral liverpoolsky Everton, kde sa tak dočasne stane spoluhráčom Jána Muchu. Donovan mieri do známeho prostredia, keďže v tomto liverpooloskom klube hosťoval už v minulej sezóne.

Balotelli opäť úradoval

Mario Balotelli je pre novinárov nevyčerpateľným zdrojom škandálov a opäť dal o sebe vedieť. Na tréningu si mal údajne skočiť do vlasov so spoluhráčom Micahom Richardsom. Klíma v tíme Citizens je po prehre s Chelsea a pred dôležitým šlágrom s Arsenalom hmlistá.

Villa chce stihnúť finále

David Villa si nešťastne zlomil nohu a prvé správy hovoria o tom, že do konca sezóny si už nezahrá. El Guaje je však optimista a dúfa, že stihne aspoň EURO 2012 a prípadné finále Ligy Majstrov s Barcelonou.

Wilshere vo februári
Liečba zranenej opory Arsenalu Londýn Jacka Wilshera napreduje. Mladý záložník by mal byť k dispozicií Arsénemu Wengerovi pred dôležitými februárovými osemfinálovými súbojmi Ligy majstrov, v ktorých sa stretne Arsenal s AC Miláno.

Anketa
Ako by ste zhodnotili účinkovanie Slovana Bratislava v skupine Európskej Ligy?