Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.12.)

nedeľa, 18. december 2011 19:03 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.12.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a s nim aj spojené prestupové šialenstvo v elitných európskych ligách. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a populárne prestupové špekulácie.

Villa by mal stihnúť ME
David Villa ide zajtra na operáciu zlomenej holennej kosti. Podľa najnovších odhadov lekárov však zranenie nie je natoľko vážne, aby Barcelone chýbal až do konca sezóny. Španielsky kanonier by tak mal stihnúť aj letné Euro 2012.

Barca vyhrala MS klubov, Messi najlepší

Lionel Messi sa stal podľa očakávaní najlepším hráčom tohtoročných MS klubov. Autor dvoch dnešných gólov do siete Santosu sa stal zároveň najlepším strelcom turnaja. Barcelona zdolala vo finále Santos z Brazílie jasne 4:0.

Bridge na predaj

Tréner Manchestru City Roberto Mancini vyhlásil, že je pripravený v januári predať Wayna Bridgea, ktorý sa vytratil zo základnej zostavy Citizens a už dlhšie si nezahral. Na transferovej listine by sa mal ocitnúť aj Onuoha.

Vargas v Neapole

Marek Hamšík bude mať od zimy nového spoluhráča. Stane sa ním reprezentant Čile Edurardo Vargas, ktorý prichádza z najvyššej čílskej súťaže, kde hrával za Universidad de Chile. Vargas tak rozšíri juhoamerickú enklávu, ktorá sa už dlhšie pod Vezuvom tvorí.

Gašparík na odchode

Bývalý futbalista DAC Dunajská Streda Michal Gašparík, ktorý momentálne pôsobí v poľskom Gorniku Zabrze, je  údajne na odchode z tohto tímu. Tvorca hry bol v minulosti okrem iného aj v hľadáčiku Slovana Bratislava.

DB v Paríži?

V kuloároch sa objavila správa, podľa ktorej  sa David Beckham objavil v Paríži, kde by mal začať jednanie o prestupe do PSG.

Zadĺžená Málaga

Španielska Málaga, ktorej sa v lete zhostili šejkovia, údajne dlží peniaze za prestup Santiho Cazorlu z Villarealu. Žltá ponorka tento prípad začala riešiť a Málaga môže mať poriadne problémy.