Main Content

Prestupové novinky (11.9.): Aubameyang, Kante, Giroud, Vidal či Camavinga

piatok, 11. september 2020 09:10 | Autor: Martin Gregor

Pierre-Emerick Aubameyang
Pierre-Emerick Aubameyang | zdroj: TASR

Leto prináša množstvo zaujímavých prestupových špekulácii a hoci kluby negatívne ovplyvnili ekonomické dopady pandémie koronavírusu, očakáva sa, že niekoľko zaujímavých prestupov sa určite ešte udeje. 

Pierre Emerick Aubameyang by mal čoskoro podpísať s Arsenalom nový trojročný kontrakt. Uviedol to portál Sky Sports, ktorý doplnil, že súčasná zmluva gabonského útočníka na Emirates Stadium končí už po budúcej sezóne.

Pierre-Emerick Aubameyang
Pierre-Emerick Aubameyang | zdroj: TASR

Novinár Fabrzio Romano informoval na Twitteri, že Inter Miláno je stále blízko k podpisu Artura VidalaFCBarcelona a ide len o otázku času, kedy čilského stredopoliara predstavia ako novú posilu Nerazzurri. Naopak Diego Godin by mal podľa všetkého odísť hneď v momente, keď bude pripravený na podpis Matteo Darmian z Parmy.

Arturo Vidal
Arturo Vidal | zdroj: TASR

Olivier Giroud by podľa zdrojov Sky Sports Italia mohlo už čoskoro opustiť Chelsea FC a stať sa novou posilou Juventusu Turín. Francúzsky reprezentant a majster sveta z roku 2018 mal už so Starou Dámou uzavrieť dohodu o budúcej zmluve.

Olivier Giroud
Olivier Giroud | zdroj: TASR

Real Madrid a Paríž St. Germain sú podľa španielskeho denníku Marca horúcimi kandidátmi na získanie Eduarda Camavingu z francúzskeho Rennes. Ku kúpe nesmierne talentovaného 17-ročného mladíka však pravdepodobne nedôjde skôr než v lete 2021.

Chelsea podľa The Guardian odmietla ponuku Interu Miláno za služby N’Gola Kanteho, ktorej súčasťou bol aj Marcelo Brozovic, ktorý by smeroval opačným smerom na Stamford Bridge. Chelsea taktiež informovala Inter, že neakceptuje ani možnosť prípadnej výmeny Kanteho za Chrsitiana Eriksena. Francúzsky záložník je medzitým aj v centre pozornosti Manchestru UnitedTottenhamu.

Ngolo Kante
Ngolo Kante | zdroj: TASR

Tréner PSG Thomas Tuchel poprel špekulácie, podľa ktorých sa Parížania pokúšajú získať MatteaGuendouzihoArsenalu FC. ,,Nič také sa nestane,” povedal po včerajšej prekvapujúcej prehre s Lens.

Tréner Wolverhamptonu WanderersNuno Espirito Santo je podľa Daily Mail blízko k podpisu nového kontraktu, ktorý by mu zaručoval pozíciu na lavičke Wolves až do konca sezóny 2022/2023.

Danny Drinkwater podľa informácii portálu Goal.com túži po odchode z Chelsea FC, kde nemá iste miesto v zostave.