Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.12.)

utorok, 20. december 2011 18:54 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.12.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a s nim aj spojené prestupové šialenstvo v elitných európskych ligách. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a populárne prestupové špekulácie.

Mancini nechce Tevéza uvoľniť tak ľahko
Roberto Mancini nepotešil záujemcov o Carlosa Tevéza dnešným vyhlasením, že ho pustí len v prípade, ak ho nejaký klub kúpi. Mancini teda vylučuje akúkoľvek možnosť Tevézovho hosťovania. O tento variant sa snaží hlavne AC Miláno, ktoré už vyslalo do Manchestru svojho viceprezidenta Adriana Gallianiho, ktorý by mal počas najbližších dni dotiahnuť podmienky tohto prestupu. 

Weissovi a reprezentantom chýbajú výplaty

Hráči seniorskej futbalovej reprezentácie Slovenska nemajú vyplatené všetky výplaty od futbalového zväzu. Podobne je na tom aj tréner Vladimír Weiss st. Podrobnosti nájdete v tomto článku.

Nový tréner?
Ruská Machačkala už neprekvapí zrejme ničím a najnovšie sa rozhodla, že vymení trénera. Od septembra totiž mužstvo dočasne viedli Roberto Carlos a Andrej Gordejev. Kandidátov na lavičku Anži je neúrekom. Spomína sa Hiddink, Capello a aj Ancelotti.

Super stopéri

Kenny Dalglish a aj všetci fanúšikovia Liverpoolu sú nadmieru spokojní s počínaním si stopérskej dvojice Škrtel- Agger, ktorá súperových útočníkov takmer nepúšťa do šancí a ani legendárneho Jamieho Carraghera späť do zostavy. ,, Odkedy sa Carragher zranil, oni dvaja hrajú fantasticky. Skutočnosť, že sa nevrátil v posledných štyroch zápasoch do zostavy jasne vypovedá o tom, ako hrajú výborne”, vyhlásil tréner The Reds.

Kuciak pokračuje v tradícií slovenských brankárov v Poľsku

Dušan Kuciak bol v Poľsku označeným za najlepšieho brankára jesene podľa portálu Sportowe Fakty. Bývalý brankár Žiliny získal podľa redaktorov známeho poľského webu toto ocenenie suverénnym spôsobom. ,,Bol jednoznačne najlepší,” dodáva autor.  

Řepka na Slovensko?
Vyzerá to tak, že dni kapitána Tomáša Řepku sú v Sparte Praha zrátané a o jeho ďalšom osude momentálne je jasno. V kuloároch sa pošepkáva, že by z mužstva „Rudých“ mohol zamieriť do slovenskej najvyššej súťaže.

Jurkemik novým trénerom Nitry
Bývalý tréner slovenskej reprezentácie Ladislav Jurekmik sa stal novým trénerom klubo pod Zobora. Jurkemik bude viesť Nitru do konca sezóny s opciou na tú budúcu.

Debakel

V Anglicku je veľmi obľúbená takzvaná liga rezervných tímov a včera sa v nej zrodil skutočne zaujímavý výsledok. Arsenal Londýn totiž na domácom ihrisku prehral vysoko 0-4 s konkurenčnou Chelsea, o ktorej výhru sa jednou prihrávkou pričinil aj Milan Lalkovič.

Nezabudnite
Netradične cez týždeň pokračuje viacero prestížnych líg ďalšími kolami. Hrá sa v Anglicku, Francúzsku, i Taliansku. Okrem toho je zajtra na programe aj španielsky pohár Copa del Rey. Nezabudnite si teda natipovať zápasy aj v našej tipovacej súťaži.