Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.12.)

štvrtok, 22. december 2011 17:17 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.12.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a s nim aj spojené prestupové šialenstvo v elitných európskych ligách. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a populárne prestupové špekulácie.

Beckham do PSG!
Už je to údajne jasné. Francúzske denníky informovali verejnosť, že podľa dobre informovaných zdrojov zo zákulisia PSG je prestup Davida Beckhama do parížskeho veľkoklubu hotovou vecou. Populárny Becks by sa mal stať hráčom Paris Saint Germain v januárovom prestupovom okne.

Dobrotka ostáva
O jedného z najdôležitejších hráčov Slovana Bratislava Martina Dobrotku sa prednedávnom zaujímal APOEL Nikózia, čo bolo pre stopéra v najlepších rokoch veľké lákadlo. Vedenie Slovana sa však vyjadrilo jednoznačne a prehlásilo, že Dobrotka nikam nepôjde.

Výborný Hamšík

Vo včerajšom vloženom kole Serie A zdemoloval Hamšíkov SSC Neapol “Kuckov” Janov 6-1 a áno, máte pravdu, Marek Hamšík patril k najlepším hráčom na ihrisku. Sám sa postaral o jeden gól a na ďalšie dva prihral. Výkon svojho mužstva okomentoval slovami: „Chceli sme si udobriť fanúšikov.“

20 000

V anglickej Premier League majú za sebou ďalšie jubileum. V najvyššej súťaži už padlo 20 000 gólov a autorom toho okrúhleho bol Marc Albrighton z Aston Villy, ktorý skóroval do siete Arsenalu. Jeho tímu to však nebolo nič platné a po prehre 1-2  museli skloniť hlavy.

Novák v Žiline ?!

Jánovi Novákovi v Košiciach konči zmluva a o jeho služby má obrovský záujem momentálne prvá MŠK Žilina. Šošoni by chceli Nováka získať hneď v januári a zimnú prípravu by mohol kanonier absolvovať už v Žiline.

Neapol neplánuje ďalšie posily

Eduard Vargas z čilského klubu Universidad bude zrejme jedinou zimnou posilou SSC Neapol. Vyhlásil to dnes športový riaditeľ SSC Riccardo Bigon, ktorý dodal, že momentálne má Neapol dostatočne kvalitný a široký káder.

Ďalšia marodka v Manchestri

Alex Ferguson môže byť spokojný s výkonom svojich zverencov proti Fulhamu (United vyhrali 5:0) no nie s okolnosťami, ktoré toto stretnutie sprevádzali. V zápase sa totiž zranili Ashley Young, Phil Jones a Rio Ferdinand. Všetci traja by mali United chýbať minimálne pár týždňov.