Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.12.)

utorok, 27. december 2011 20:28 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.12.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a s nim aj spojené prestupové šialenstvo v elitných európskych ligách. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a populárne prestupové špekulácie.



Mourinhov comeback do Anglicka?
José Mourinho opäť rozpútal v médiách vlnu diskusií, keď vyhlásil, že po angažmáne v Reale Madrid by sa opäť chcel vrátiť do anglickej Premier League, kde v minulosti pôsobil na lavičke Chelsea. 

Výmena na trase Real-Chelsea ?
V médiach sa dnes objavila správa, podľa ktorej by v januári mohlo dôjsť k veľmi lukratívnej výmene medzi Realom Madrid a Chelsea. Z Bieleho Baletu by mal do Londýna prestúpiť Gonzalo Higuaín a z mužstva The Blues by následne putoval do metropoly Španielska Didier Drogba.

Zranený Evans

Maródka v Manchestri United neutícha.  K zranením Vidičovi, Ferdinandovi, Jonesovi, Fabiovi, Andersenovi, Smallingovi, Fletcherovi či Youngovi  sa pridal po včerajšom zápase s Wiganom (5-0) aj mladý obranca John Evans, ktorý si natiahol lýtko a bude pauzovať minimálne dva týždne.

Mancini by mal predĺžiť
Vedenie Manchestru City vyhlásilo, že by chcelo predĺžiť zmluvu s manažérom Robertom Mancinim, ktorá trvá momentálne do leta 2012. Taliansky kormidelník by mal predĺžiť kontrakt na ďalšie tri roky a polepšiť by si mal výrazne aj finančne. Podľa informácií britských médií by sa stal dokonca najlepšie plateným trénerom v Anglicku.

Chelsea v kríze?
V anglických médiách sa začína povrávať, že Chelsea je v kríze. The Blues totiž v posledných troch zápasoch len trikrát remizovali so skóre 3-3 a na vedúci Manchester City strácajú priepastných 11 bodov.  Najbližšie hostí Chelsea Aston Villu a tento zápas veľmi veľ napovie a jej ďalšom snažení v boji o titul.

Messi je optimista
Lionel Messi si prebral v uplynulých dňoch ocenenie pre najlepšieho športovca na svete, no nevyhol sa otázkam, ktoré sa týkali neúspechu v reprezentačnom drese. Leo je však optimistom a verí, že budúcnosti  získa s Argentínou titul majstra sveta.

Zabavník možno už v januári
Radoslav Zabavník je na odchode z Mainzu, to je známe už dlhšiu dobu.  Názory kompetentných sa však rozchádzajú v tom, že či k tomu dôjde v už teraz v zime alebo až následne v lete. Zabavník totiž pod trénerom Tuchelom nehráva a čoraz viac sa skloňuje jeho návrat na Slovensko. Záujem má údajne Žilina.

Smetana možno na Slovensko
Ondřej Smetana patril v minulej sezóne k svetlým zjavom Corgoň Ligy, no po sezóne s 18 gólmi na svojom konte prestúpil zo Senice do belgického St Truidenu. Tam sa mu však nedarí a vedenie klubu mu oznámilo, že v zime môže odísť. O jeho služby má údajne lukratívny záujem Slovan Bratislava, no aj rakúske a ruské tímy.