Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.12.)

piatok, 30. december 2011 16:57 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.12.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (30.12.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Zimné prestupové obdobie sa blíži a s nim aj spojené prestupové šialenstvo v elitných európskych ligách. Prinášame vám dnešný diel noviniek zo sveta futbalu, ktorý dopĺňame o veľmi žiadané a populárne prestupové špekulácie.

Henry súhlasil
Hosťovanie je hotové. Takéto titulky sa objavovali v anglickej tlači, keďže sa Arsenal dohodol na dvojmesačnom hosťovaní s Thierrym Henrym z New Yorku. Francúz, ktorý je historicky najlepším strelcom Arsenalu, by mohol v útoku Gunners nastupovať po boku ďalšieho výnimočného kanoniera Robina Van Persieho.

Cahill v Chelsea

Britská televízna stanica BBC dnes priniesla správu podľa ktorej je prestup Garyho Cahilla z Boltonu do Chelsea už hotovou vecou.  André Villas Boas však na poludňajšej tlačovke naznačil, že aj keď klub s prestupom Cahilla súhlasil, tak bodom úrazu sú požiadavky hráčovho agenta. Záležitosť by sa mala definitívne uzavrieť v najbližších dňoch.

Gilardino ku Kuckovi

Alberto Gilardino sa pokúsi opäť získať stratenú streleckú formu, ktorá ho zdobila v AC Miláno. Taliansky reprezentant, ktorý naposledy pôsobil vo Fiorentine, bude od januára pôsobiť v CFC Janov, kde by sa mal stať spoluhráčom nášho Juraja Kucku. Trhová cena Gilardina sa pohybovala na úrovni ôsmych miliónov eur.

Mráz zrejme odíde

Ofenzívny obranca MŠK Žilina Patrik Mráz takmer na sto percent žlto-zelených v zime opustí.  Eminentný záujem mal totiž o neho Slask Vroclav, ktorý patrí medzi popredné mužstvá poľskej najvyššej súťaže.  Mráz by mal byť údajne v týchto dňoch už v Poľsku na zdravotnej prehliadke.

Terry je verný The Blues

John Terry sa v jednom z rozhovorov vyjadril, že by nikdy nechcel obliekať iný dres ako modrý. Chelsea je podľa jeho slov mužstvo, ktoré získalo jeho srdce a populárny JT je viacerými fanúšikmi považovaný sa klubovú legendu.  Terry však načrtol, že keby sa z neho stal tréner, tak nevylučuje ani pôsobenia mimo Stamford Bridge.

Hološko na odchode?

V tureckých médiách sa objavila informácia o tom, že slovenský reprezentant Filip Hološko by mohol opustiť Besiktas Istanbul. Samotný futbalista však tieto správy dementoval a vyhlásil, že z metropoly Turecka nikam neodchádza.

Berbatov ostáva   

V posledných dňoch sa vo veľkom diskutovalo o možnom odchode Dimitara Berbatova z Manchestru United do nemeckého Bayeru Leverkusen.  Vedenie Červených Diablov aj samotný futbalista však tieto správy vylúčili.

Olič neodíde

Ivica Olič sa vyjadril, že uvažuje o tom, že by zmenil v januári pôsobisko, no nakoniec je všetko inak. Bývalý útočník nemeckého Hamburgeru SV ostane minimálne do leta súčasťou Bayernu Mníchov.