Main Content

Chystá sa blockbuster? New York Islanders lovia Taylora Halla

utorok, 23. marec 2021 21:23 | Autor: Jakub Vaverka

Taylor Hall
Taylor Hall | zdroj: Instagram koláž

Kritizovaný útočník Taylor Hall by mohol pred trade deadline opustiť trápiace sa Buffalo Sabres. Interes o tohto zakončovateľa je v jednom z TOP klubov celej ligy. Záujem o jeho služby má New York Islanders.

Zverenci skúseného trénera Barryho Trotza hrajú aj v sezóne 2020/2021 veľmi slušný hokej a patria k najlepším celkom celej NHL. Kvalitu sa im darí potvrdzovať v nabitej konkurencii rivalov ako Washington Capitals, Pittsburgh Penguins, Philadelphia Flyers či Boston Bruins.

Škrtom cez rozpočet je ale zranenie kapitána Andersa Leeho. Ostrovania chcú byť úspešní, minulý rok to dotiahli medzi najlepšiu štvoricu ligy a na niečo podobné si trúfajú aj tento raz. Ofenzívu by mohol podľa novinára Eliottea Friedmana zo Sportsnet vystužiť kanadský forward Taylor Hall.

Hall pred sezónou zamieril na ročný kontrakt do Buffala, ale Sabres sú v prebiehajúcom ročníku vyslovene mizerní a prepisujú historické tabuľky v negatívnom zmysle slova. Sú jednoznačne najhorším klubom doterajšieho priebehu ročníka a Hall je jedným z množstva hokejistov, ktorí by vraj Sabres mohli opustiť.

Hall chce byť úspešný, chce bojovať o popredné priečky, pričom v Islanders by sa mu to mohlo podariť. Otázne je, či by ho kouč Trotz dokázal skrotiť, pretože v zámorí sa vo veľkej miere rozoberá, či je tento zakončovateľ nastavený správnym spôsobom.