Main Content

Kenny Dalgish nadšený návratom Stevena Gerrada

pondelok, 2. január 2012 13:56 | Autor: Robert Ďurkáč

Kenny Dalgish nadšený návratom Stevena Gerrada
Kenny Dalgish nadšený návratom Stevena Gerrada | zdroj: Robert Ďurkáč pre Sport7.sk, foto SITA

Kenny Dalglish dúfa, že mizerné šťastie Stevena Gerrarda sa blíži ku koncu po tom, čo videl brilantný návrat svojho kapitána inšpirovaný víťazstvom proti Newcastlu United.

„Stevieho“ nasadenie do hry v druhom dejstve pri konečnej výhre 3:1 na Anfield Road sa napokon ukázalo ako kľúčový moment. 31–ročnému stredopoliarovi to po 12 mesačnom martýriu prinieslo nesmiernu satisfakciu.

Anglický tvorca hry, ktorý hral len druhý zápas od návratu po dvojmesačnej absencii spôsobenej infekciou v kolene skóroval ako tretí v poradí. Práve on bol nástrojom k špičkovému výkonu „The Reds“, ktorý sme v prípade tohto klubu počas jeho pauzy azda nevideli.

Kým Gerrard pripustil že rok 2011 bol pre neho hrozný, jeho manažér Kenny Dalgish vyhlásil, že gól si zaslúžil aj vďaka jeho udržovaniu si skvelej kondície počas nútenej pauzy. „Je to skvelé dostať takéto zadosťučinenie, pretože on pre svoj návrat drel veľmi tvrdo,“ povedal Dalglish. „Šlo o škaredé zranenie, ktoré mu spôsobovalo v prvej polovici roku starosti. Steven si zaslúži trochu šťastia, hádam mu to rok 2012 v plnej miere vráti.“

„Stevie obrovský tlak na svoju osobu vyjadril gólom. Je to stále veľká osobnosť s obrovským vplyvom na tím. Svoj comeback ukázal v silnej kondícii, čo je pre neho fantastické“.

Gól Gerrarda proti Newcastle