Main Content

Kaká ostane v Reale Madrid, tvrdí José Mourinho

pondelok, 9. január 2012 13:21 | Autor: František Bednár

Kaká ostane v Reale Madrid, tvrdí José Mourinho
Kaká ostane v Reale Madrid, tvrdí José Mourinho | zdroj: František Bednár pre Sport7.sk, foto SITA

Posledné dni priniesli veľa špekulácií súvisiacich s zotrvaním brazílskeho reprezentanta Kaká (29) v Reale Madrid. Kaká bol spájaný najmä s bohatým PSG a s jeho bývalým klubom AC Miláno. Všetkému, však dal stopku Portugalec José Mourinho.

Správy z Francúzska a Španielska naznačovali, že Brazílčan je prestupovou prioritou Paris Saint Germain, kde v súčasnosti pôsobí aj jeho bývalý lodivod z milánskeho AC Carlo Ancelotti, ktorý si ho mal vraj osobne vyžiadať. Parížania údajne pripravili na jeho kúpu viac než 23 miliónov eur.

Tréner Bieleho Baletu José Mourinho však zdôraznil, že Kaká ostane v Madride do konca tejto sezóny a počíta s ním aj v tej nadchádzajúcej. ,,Kaká budem mať k dispozícií do konca júna a aj v celej nadchádzajúcej sezóne,” vyhlásil nekompromisne kontroverzný portugalský tréner Realu Madrid José Mourinho, na otázku portálu goal.com, či Kaká ostane na Santiago Bernabeu aj po januárovom prestupovom termíne.

Niekdajší najlepší hráč planéty a držiteľ Zlatej Lopty z čias kedy pôsobil v AC Miláno zasiahol v tejto sezóne zatiaľ do 19 stretnutí Bieleho Baletu, z toho bolo 13 v Primera Division. Na účet si pripísal štyri góly a sedem asistencií. Až v deviatich prípadoch však nastúpil do hry len ako striedajúci hráč.