Main Content

Chelsea pripravuje predaje hráčov. Kto by mohol odísť?

nedeľa, 15. august 2021 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Michy Batshuayi
Michy Batshuayi | zdroj: Instagram Valencia

Chelsea sa na prestupovom trhu pohybuje veľmi rozumne, pričom nielen kupuje, ale aj predáva. The Blues sa aktuálne pripravujú na predaj viacerých futbalistov.

Modrí vo štvrtok potvrdili príchod belgického útočníka Romelua Lukakua z Interu Miláno za 115 miliónov eur. Okrem toho, ukázalo sa, že The Blues nebudú chcieť kúpiť Adamu Traorého z konkurenčného Wolverhamptonu Wanderers.

Aktuálne sa hovorí, že Chelsea pripravuje predaj záložníka Tiemouea Bakayoka, ktorý by mohol odísť natrvalo do francúzskej Ligue 1, kde sa o jeho služby zaujíma Olympique Lyon. 

Ďalším hráčom na odchode je belgický útočník Michy Batshuayi, ktorý je spájaný s transferom do tureckého BJK Besiktas. Michy by mal byť potvrdený ako nová posila Orlov počas budúceho týždňa.

A na záver, naďalej sa rieši situácia okolo anglického útočníka Tammyho Abrahama, ktorého lanári AS Rím, no interes má aj londýnsky Arsenal. Rozhodnutie je na hráčovi, kouč Thomas Tuchel nemá problém ani s tým, aby Tammy ostal na Stamford Bridge. Akurát, nebude pravidelne hrávať.