Main Content

Messi je sklamaný z Laportu: Nikto sa ma nepýtal, či budem hrať zadarmo

pondelok, 1. november 2021 15:56 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Lionel Messi je sklamaný zo slov prezidenta FC Barcelona Joana Laportu. Hovorí, že hranie zadarmo mu na Camp Nou nikto neponúkol. Laporta teda verejne klamal.

Lionel Messi prehovoril o slovách Joana Laportu. Prezident FC Barcelona sa nedávno nechal počuť, že do poslednej chvíle veril, že si Leo odchod rozmyslí a bude hrať na Camp Nou zadarmo. „Pravdou je, že ako som uviedol, keď som odchádzal, urobil som všetko, čo bolo v mojich silách, aby som ostal. Nikto sa ma v nijakej chvíli neopýtal, či som ochotný hrať zadarmo,“ uviedol Messi pre Sport. 

„Bolo mi povedané, aby som si znížil plat na 50 percent, s čím som nemal nijaký problém. Boli sme v pozícii, v ktorej sme chceli klubu čo najviac pomôcť. Mojou túžbou a taktiež túžbou mojej rodiny bolo ostať v Barcelone," uvádza na pravú mieru. 

„Nikto sa ani len neopýtal, či budem hrať zadarmo. Vyzerá to, že slová, ktoré povedal prezident sú mimo realitu. Bolí ma to, pretože si myslím, že nepotrebuje niečo také hovoriť. Dáva od seba zodpovednosť preč a nemyslí na následky. Následne to ľudí núti mať o mne pochybnosti, ktoré si myslím, nezaslúžim," zakončil jeden z najlepších futbalistov v histórii.