Main Content

Tipujte na zápasy MS v hokeji spolu so Sport7.sk! Dostanete 10 eúr k stávke!

štvrtok, 6. máj 2010 18:01 | Autor: Tipovanie Sport7

Tipujte na zápasy MS v hokeji spolu so Sport7.sk! Dostanete 10 eúr k stávke!
Tipujte na zápasy MS v hokeji spolu so Sport7.sk! Dostanete 10 eúr k stávke!

Internetový portál Sport7.sk pripravil pre svojich čitateľov pred začiatkom MS v hokeji 2010 dve zaujímavé novinky. Tou prvou je špeciálna stránka určená hokejovým majstrovstvám, druhou je tipovacie centrum, v ktorom nájdu naši čitatelia predzápasové analýzy ku všetkým zápasom majstrovstiev sveta v hokeji.

Okrem toho, že na stránkach Sport7.sk nájdete kompletné spravodajstvo z majstrovstiev vrátane našich odporúčaní na tipy ponúkame Vám aj zaujímavú možnosť, ako z vášho tipovania ešte viac vyťažiť.

Tipujete cez internet? Tak využite našu ponuku, ktorá sa Vám oplatí!


Počas hokejových majstrovstiev sveta sme spolu so stávkovou kanceláriou Expekt.com pripravili pre našich čitateľov zaujímavú finančnú príležitosť.

Prvých 20 užívateľov, ktorí sa zaregistrujú cez naše bannery (návod nižšie) v stávkovej kancelárií  Expekt.com a vložia minimálny vklad 10 eur dostanú od nášho portálu Sport7.sk ďalších 10 eur. Po tom ako sa zaregistrujete stačí, aby ste odoslali vašu stávku a kontaktovali nás. Následne vám pošleme peniaze prostredníctvom služby PaySafeCard (viac informácií tu: www.paysafecard.com/sk/)

Ešte raz inými slovami...

Zaregistrujete sa na stránke Expekt.com cez naše bannery. Vložíte na svoj účet minimálne 10 eur, čo je minimálny vklad (samozrejme môžete vložiť aj viac). Následne si vyberiete zápasy, na ktoré chcete tipovať a odošlete vašu prvú stávku. Hneď potom nám napíšete vaše údaje (meno, priezvisko, názov účtu na expekt.com) + informáciu o zápasoch, na ktoré ste tipoval na email tipovanie@sport7.sk. Obratom Vám pošleme 10 eur cez službu paysafecard.com.

 

,,Za vložených 10 eúr na expekt.com vám dáme
ďalších 10 eur a Expekt.com vám ešte vráti 10 eúr,
ak vám Vaša prvá stávka nevýjde!"

 

Príklad ...

Zaregistrujete sa na expekt.com z bannerov umiestnených na sport7.sk. Vložíte 10 eur a natipujete zopár zápasov. Následne kontaktujete administrátora stránky Sport7.sk (tipovanie@sport7.sk), pošlete mu informácie o svojom účte na expekt.com a o vašej stávke. Administrátor Sport7.sk Vám pošle ďalších 10 eur cez službu Paysafecard. Okrem toho, že ste si natipoval za 10 eur stránka expekt.com Vám vráti 10 eur, ak Vám Vaša prvá stávka nevyjde a k tomu ešte dostanete ďalších 10 eur od Sport7.sk cez službu PaySafeCard.  Tak či tak ste v pluse alebo v najhoršiom prípade skončite na nule!

Kedy zarobíte?
Zarobíte v prípade, že úspešne natipujete vašu prvú, alebo druhú stávku. Ako je to možné? Najprv natipujete vašu prvú stávku, ak Vám výjde už ste zarobil. Ak Vám nevýjde Expekt.com vám vráti ako bonus 10 eur a môžete tipovať znovu druhú stávku. Ak Vám výjde budete v pluse (vložili ste 10 eur a vyhral ste viac ako 10 eur). Okrem toho vám da stránka Sport7.sk ďalších 10 eur, čiže budete v pluse (výhra z vašej stávky + 10 eúr od nás).

Kedy skončíte na nule?
Na nule skončíte ak vložíte na expekt.com 10 eur a natipujete prvú stávku, ktorá vám nevyjde. Následne Vám expekt.com vráti 10 eur a natipujete znovu. Ak Vám nevýjde prvá ani druhá stávka ostane vám 10 eur, ktoré ste dostal od portálu Sport7.sk. Ste na nule!

Ako získať 10 eur od Sport7.sk ? Návod :
 

1] kliknite na banner Expekt.com z našej stránky
2] zaregistrujte sa na stránke Expekt.com (po tom ako ste sa tam dostali z našej stránky)
3] vložte minimálny vklad na svoj účet (napríklad cez internet banking) – minimum je 10 eur
4] natipujte si a odošlite stávku (nezáleží na tom na čo budete tipovať)
5] napíšte nám email na tipovanie@sport7.sk, v ktorom uvedte názov vášho účtu, meno a priezvisko a obsah vašej stávky na expekt.com.
6] Keď k nám príde váš email s názvom účtu pošleme vám obratom 10 eur (čiže aj keby ste prehrali budete stale na nule) prostredníctvom služby Paysafecard.

Pravidlá

1] na stránku expekt.com sa musíte prekliknúť z našej stránky Sport7.sk !
2] na stránke stávkovej kancelárie Expekt.com musíte urobiť novú registráciu, po tom čo ste sa na ňu preklikli z banneru na našej stránke

Máte otázky?

Ak mate otázky napíšte ich do diskusie pod článkom. Na všetky Vám radi odpovieme.

MOMENTÁLNE OD NÁS DOSTANE 10 EÚR EŠTE:

13 ľudí